Hoe maak je nieuwe aangepaste briefpapier voor Outlook

Hoe maak je nieuwe aangepaste briefpapier voor Outlook


Stijl en persoonlijkheid aan uw e-mail toevoegen en stoppen te verdwalen in de menigte met behulp van aangepaste stationaire in uw Microsoft Outlook e-mailprogramma. U kunt uw creativiteit, maken uw e-mail merkbaar en zelfs aanpassen uw bepaalde marketingboodschap passen en uw bedrijf effectiever te maken.

Instructies

Outlook 2003

1

Open uw Outlook of Outlook Express-programma voor 2003. Selecteer "Extra" > "Opties" > "Mail Format." Kies "HTML" als uw e-mailindeling.

2

Klik op de knop 'Lettertypen' in 'Briefpapier en lettertypen' uw e-mail lettertypen wijzigen van de standaardinstellingen van Outlook. Klik op de "Briefpapierkiezer" knop en selecteer in de lijst als u wilt gebruiken de inbegrepen Outlook-briefpapier-sjablonen. Klik op de "New" knop om te beginnen met het maken van aangepast briefpapier.

3

Typ een naam voor uw nieuwe aangepaste briefpapier. Klik op de "Start met een leeg briefpapier" radio knop om uw nieuw briefpapier maken vanaf het begin. Klik op het keuzerondje "Deze bestaande briefpapier gebruiken als een sjabloon" wijzigen van een bestaande sjabloon voor briefpapier. Klik op de "dit bestand als sjabloon gebruiken" om te bladeren naar een ander sjabloonbestand voor gebruik in het creƫren van nieuwe aangepaste briefpapier. Klik op de knop "Volgende" om naar de "Bewerken briefpapier"-functie te gaan.

4

Selecteer een lettertype, de tekengrootte en de stijl voor uw nieuw briefpapier in de sectie 'Bericht lettertype'. Een afbeelding kiezen door te bladeren naar het of een paletkleur voor de achtergrond selecteren in de sectie "Achtergrond". U kunt hebben geen achtergrond, ook. Kunt u uw briefpapier in het "Preview"-venster. Klik op "OK" om uw nieuwe aangepaste briefpapier opslaan in de lijst met briefpapier-sjablonen.

Outlook 2007 en Later

5

Open uw 2007 of hoger, Outlook of Outlook Express programma. Selecteer "Extra" > "Opties" > "Mail Format." Kies "HTML" als uw e-mailindeling.

6

Een sjabloon als uw Outlook 2007 of later stationaire aanpassen. Selecteer "File" > "Nieuw" > "Mail bericht." Selecteer het lettertype en de tekengrootte, afbeeldingen of andere objecten toevoegen aan de hoofdtekst van de e-mail. Klik op "Opslaan als" gevolgd door "Outlook-sjabloon." Typ een bestandsnaam voor de sjabloon en klik op "Opslaan".

7

Uw nieuwe aangepaste sjabloon gebruiken als Outlook-briefpapier. Klik op "Extra" > "Formulieren" > "Formulier kiezen" en selecteer "Gebruikerssjablonen in bestandssysteem." Kies de gewenste aangepaste sjabloon en klik op 'Openen'.

8

Een thema in Word te gebruiken als uw Outlook 2007 of later stationaire wijzigt. Open het Word-programma en voer een drilldownbewerking uit het menu door te klikken op "Pagina-indeling" > "Thema's" > "Themakleuren" > "Nieuwe themakleuren maken" te openen en wijzigen van kleuren.
Klik op "Themalettertypen" en selecteer "Maken nieuwe themalettertypen" te openen en wijzigen van lettertypen en tekengrootten. Klik op de "Thema-effecten" om te openen en kies lijn en vullingstijlen.
Uw aangepaste thema door te klikken op "Huidig thema opslaan", opslaan Save de bestandsnaam te typen en te klikken op"".

9

Een Word-thema gebruiken als uw Outlook 2007 of hoger stationair. Uw e-mailbericht te maken. Klik op "Opties" > "Thema's" > "Bladeren naar thema's" > "Kies thema of thema Document." Selecteer het thema en klik op "Openen" om te passen op uw bericht.

Tips & waarschuwingen

  • Afbeeldingen uit uw andere bedrijfsdocumenten gebruiken in uw Outlook-briefpapier maken een "merk" look and feel voor uw bedrijf e-mail.