Hoe maak je mijn eigen gratis Powerpoint

Microsoft PowerPoint is duur. Gelukkig, maken van presentaties niet hoeft te worden. Google Docs verstrekken verbruiker voor wekken hun eigen presentaties online kostenloos, en kunnen zelfs de presentaties worden gedownload in een bestand dat is bruikbaar in Microsoft PowerPoint voor de presentatie van informatie. Voor iets dat kan worden gebruikt op een desktop, gebruik van het programma Impress, dat deel van de vrije OpenOffice-lijn van programma's uitmaakt. Beide programma's hebben een zeer eenvoudige het leren kromme voor mensen die ervaring hebben met Microsoft Office.

Instructies

Hoe maak je een gratis PowerPoint met behulp van Google Docs

1

Log in op uw Google-Account door te wijzen browser op Google Docs. (Zie bronnen)

2

Op de upper-left hoek, klik op "Nieuw", klik dan op "Nieuwe presentatie." Google zal dan een nieuwe presentatiebestand maken en neemt u mee naar het.

3

Klik op "Untitled presentatie" in de linkerbovenhoek wordt getoond om de naam van de presentatie te veranderen. In het venster dat verschijnt, geef de presentatie een naam en klik op OK.

4

Wanneer u klaar met uw presentatie bent, klik op bestand en opslaan.

5

Klik op "Start presentatie" om te beginnen met de presentatie met behulp van Google Docs.

6

Klik op bestand, vervolgens "Download presentatie" Klik op PPT. Hierdoor ontstaat een bestand voor u om te downloaden dat is bruikbaar in Microsoft PowerPoint.

Hoe maak je een gratis Powerpoint met behulp van OpenOffice

7

Richt uw browser aan de OpenOffice-website (Zie Resource 2)

8

Klik op de Download link voor de Open Office en download het programma.

9

Installeer OpenOffice. Tenzij u zeker weet dat anders doen, moet u alle instellingen alleen als de standaardwaarde.

10

Ga naar Start - programma's - OpenOffice - Impress. U kunt dan beginnen met het maken van uw presentatie.

11

Klik op bestand - opslaan als, en een bestand opslaat als een PowerPoint-document (.ppt) wanneer u klaar bent met uw presentatie.

Tips & waarschuwingen

  • Presentaties kunnen voorzien van afbeeldingen, video's, tekst en tabellen. U vindt deze opties in het menu invoegen voor beide programma's. Google Docs en Impress ontworpen hun presentatie-software om na te bootsen van Microsoft PowerPoint, dus als je gewend bent aan PowerPoint, je moet kunnen om vertrouwd te raken met de programma's relatief snel. Overwegen uw Powerpoints voor mensen om te delen op een site zoals Slideshare uploaden.
  • Als u PowerPoint gebruikt voor weergeven uw afgewerkte presentaties, zorg ervoor dat het ziet er precies zoals zij in Google Docs of Impress doet, omdat soms PowerPoint bestanden anders bestandsindelingen, wat resulteert in presentaties op zoek of handelen anders dan gepland. Ook presentaties in Microsoft PowerPoint bewerkt mei niet look the same opengesteld in Google Docs of Impress.Google Docs biedt geen ondersteuning voor animatie-effecten. Als u een Powerpoint-document met animatie op Google Docs opent, is er mogelijk problemen met de presentatie. U kunt een animatie verwijderen.