Hoe maak je klasse ringen Online

Hoe maak je klasse ringen Online


Een klasse-ring is een ring die symboliseert wanneer u afgestudeerd aan de middelbare school of hogeschool. Meestal kunt u het bestellen van ringen door het bedrijf dat de diensten van uw school. Als u een door uw bedrijf niet koopt, kunt u een gemaakt in een winkel of online. Deze ringen zijn precies hetzelfde als de ringen die u zou kunnen van het bedrijf rechtstreeks verbonden met uw school kopen, en ze zal waarschijnlijk kosten u minder te maken. U kunt hen geleverd aan uw deur, te hebben.

Instructies

1

Kies een site aan uw klasse ring online kopen. Er zijn veel van hen, maar Jostens, ringtopologie online, christelijke ringen en Daniel de juweliers zijn enkele van de meest populaire. Alle ring sites werken op dezelfde manier, dus zodra u een hebt gekozen, kunt u het type ring krijgen u wenst.

2

Klik op de 'Ring maken'. Dit zal openstellen van uw site ring Schepper, die u bij de stappen begeleiden zal van het creƫren van uw ring.

3

Kies een steen voor je ring. U kunt neem je geboortesteen of een steen in een kleur die uw school symboliseert.

4

Voer de initialen van de school, en kies vervolgens waar moeten deze initialen worden weergegeven op uw ring. Ze kunnen rond de steen, aan de zijkant van de ring of onder de steen, in de meeste gevallen.

5

Beslissen over de symbolen die u wenst te hebben gelegd op de ring. Deze symbolen, zoals een staf voor muziek of een stuk van sportuitrusting voor sport, zal helpen uw ring personaliseren en vertegenwoordigen wat was voor u belangrijk tijdens je schooljaren.

6

Beslissen of u wenst een inscriptie op de ring en wat dat inscriptie zou moeten zijn.

7

Ingang van uw ringmaat. Ga naar een juwelier om dit te controleren als u niet zeker weet, voordat je hem in uw bestelling.