Hoe maak je je eigen geanimeerde film Online gratis

Hoe maak je je eigen geanimeerde film Online gratis


Het maken van films ooit bedoeld gebruik van grote sets, filmcamera's en grote budgetten. Vooruitgang in de digitale technologie hebben gezorgd voor volledige geanimeerde films gemaakt met computertechnologie. In 1999 produceerde "Dreamworks Animation" "Antz". Het was de eerste animatiefilm en ster acteurs Woody Allen en Gene Hackman. Vandaag kan iedereen met een PC kijken en personaliseren hun eigen geanimeerde films.

Instructies

1


Animatiesoftware


Maak je eigen uit kras met computersoftware. Doe een zoekopdracht voor "Gratis animatie programma's" en u vindt veel softwareproducten die kunnen worden gedownload zonder kosten. Sommige zijn gratis proeven met onbeperkt gebruik voor een opgegeven periode. Anderen zijn freeware programma's die kunnen worden gebruikt, zolang men wel. Terwijl technische ondersteuning meestal beperkt of onbestaand is, kunnen de programma's zeer goed werken.

2


Type script


Maak een film met behulp van eerder gemaakte animatie acteurs. Voor mensen die liever niet van nieuwe software leren zou zijn er websites waar de acteurs al bestaan, maar u kunt typen in uw eigen script te laten zeggen. Politici, televisiesterren en populaire atleten zijn niet uit de grenzen met deze tekst naar film animatie sites.

3Hoe maak je je eigen geanimeerde film Online gratis


Je gezicht nodig


Ster in uw eigen film. Veel gratis websites hebben tekens zonder gezichten die uit hele korte films handelen. Een persoon gewoon uploadt een digitale foto van zichzelf en zijn gezicht op de geanimeerde acteur gewassen. Deze worden gepersonaliseerde films kan dan opgeslagen of per e-mail naar vrienden en familie.

Tips & waarschuwingen

  • Hebben een goed antivirus programma bij het downloaden van gratis software.
  • Vrije software kan virussen bevatten.