Hoe maak je je eigen CRM met behulp van Microsoft Access

Hoe maak je je eigen CRM met behulp van Microsoft Access


Creëren van uw eigen relatiebeheer (CRM) database kan lijken als een onmogelijke taak, maar u kunt sommige van de Microsoft Access-databasesjablonen om u te helpen. De klant relatie management database in Access opgenomen biedt u met een tabel, query's, formulieren en rapporten om u een jump start op uw CRM. Zodra u uw CRM, all that's left om te doen is uw gegevens toevoegen en aanpassen van de formulieren, query's en rapporten.

Instructies

1

Microsoft Access openen en ga naar de galerie met sitesjablonen.

Om te zoeken naar de galerie met sitesjablonen in Access 2003, selecteer "File" en "New". Met het juiste taakvenster, zoekt het vak sjablonen zoeken. Type 'database'. U ziet alle beschikbare databases. Download de database verkoop Contactpersonenbeheer.

Als u de galerie met sitesjablonen in Access 2007, uitgezocht naar de "Office" knop en selecteer "Nieuw." Uw linker taakvenster gebruikt, selecteer de categorie Zakelijk vanuit de Microsoft office online. De klant relatie management database is gelegen binnen de zakelijke sjablonen. Download deze database nadat u het hebt gevonden.

2

Bekijk de sjabloon om ervoor te zorgen dat het aan uw behoeften voldoet. De sjabloon kan worden geopend als een formulier voor gegevensinvoer wilt weergeven. Als u wilt de database in zijn geheel bekijken, selecteer "F11." Zulks zal verhuren u bekijken alle tabellen, query's, formulieren, rapporten, macro's en modules.

3

Wijzig de tabellen en formulieren voor uw aangepaste database-behoeften. Als u de tabellen en formulieren controleren, bewerken ze aan uw huidige project. Hiervoor kunnen u voor het bewerken van de eigenschappen van de tabellen en formulieren.

4

De toegang relaties tussen uw tabellen bekijken. Indien nodig, ze aan uw behoeften wijzigen. Hiervoor kunnen breken van relaties of het creëren van nieuwe.

5

Uw gegevens invoeren in de aangepaste tabellen en formulieren. U kunt gegevens rechtstreeks in de Access-tabellen importeren of de formulieren gebruiken om de gegevens handmatig invoeren in de Access. Gaat u verder met het uitvoeren van uw query's en rapporten.

6

Uw query's uitvoeren. Als de sjabloon geen query's bevatte, gebruikt u de query wizard of query ontwerpweergave om query's maken. Met behulp van query validatieregels kunt u vinden van gegevens uit de tabellen en formulieren.

7

Uw aangepaste rapporten uitvoeren. Als de sjabloon geen rapporten bevatte, gebruikt u de rapportwizard of het verslag ontwerpweergave om rapporten te maken.

8

Voltooi uw aanpassingen door de database opslaat. Dit zal al uw werk opslaan en toekomstige toegang tot uw nieuwe database inschakelen.

Tips & waarschuwingen

  • Als uw computer deze sjablonen niet automatisch gedownload, u kunt altijd kostenloos hen uit de sjabloongalerie van Microsoft (zie bronnen).