Hoe maak je je eigen Avatar karakter en Chat

Chat rooms zijn een populaire manier om online verbinding als gevolg van hun relatieve anonimiteit en de verschillende thema's die kunt u bespreken. U kunt een extra laag van plezier toevoegen aan deze tijdverdrijf door het ontwikkelen van een avatar te vertegenwoordigen u. Dit zijn meestal artistieke creaties in twee of drie dimensies die animatie en geluid kunnen opnemen. Veel sites bieden gemakkelijke manieren te creƫren avatars en te communiceren met hen.

Instructies

1

Meld u aan voor een avatar chat site. De meeste kunnen onbeperkt gratis lidmaatschap, zodat u hen uitproberen kunt alvorens enige gelden. In Meez zijn avatars als driedimensionale cartoons met een vleugje manga kenmerken. In Moove, uw creaties kijken meer realistisch, maar hebben een beperkt bereik van carrosserievormen. Echter de selectie kleding is vrijwel onbeperkt, en u kunt avatars die eruit als robots of dieren, evenals uw eigen huisdieren zien opnemen. De wereld in Second Life omvat een virtuele planeet waar u kunt zelf uw eigen land. Avatars hebben de meest uitgebreide opties, met ingebouwde programmering en vorm-gebouw talen die alles vanuit huizen, wapens, voertuigen en meubels aan uw creatie toevoegen kunnen. U kunt ook het spel geld omzetten in echte Amerikaanse dollars (zie referenties 1-3).

2

Aanpassen van uw avatar. In de meeste sites impliceert het creatieproces te klikken selecties uit een palet van opties om te definiƫren van gezicht, kapsel, bouwen en kleding. Een palet van kleur kunt u het uiterlijk van alle keuzes ook wijzigen. Gratis opties zijn in het algemeen uitgebreid, en u kunt kleding, opslaan, zodat u in nieuwe uitrustingen evenals omzetten kunt. Second Life is het ongebruikelijk dat u kunt importeren texturen die u maakt buiten de wedstrijd, die u vervolgens op kleding, beelden, behang of bekledingen op shapes toepassen kunt. Daarnaast kunt u ook uw creaties exporteren als driedimensionale bestanden voor gebruik in andere programma's.

3

Instellen van uw wereld, die kan bestaan uit eenpersoonskamers zoals Meez, huizen multiroomed zoals in Moove of hele aangelegde eilanden zoals in Second Life. U kunt verhogen van de opties voor u beschikbaar of creaties van andere gebruikers door de infusie van echt geld in uw lidmaatschap kopen. Van de drie is Second Life de enige die kan geen vrije eigendom van een omgeving. Je moet kopen van land en betalen een maandelijks abonnement te handhaven.

4

Kijk voor een beginner's gebied waar je beweging en babbelen vaardigheden kunt oefenen. Bijna alle avatar chat sites zal uw creatie dalen in zo'n gebied standaard, zodat u de touwen leren kunt. Meestal chatten omvat het typen van woorden in een vak dat andere avatars worden weergegeven als u de "Enter" toets. Animatie en beweging te betrekken combinatie van toetsaanslagen en muisbewegingen. Als vier - brief woorden beledigen, zoekt u een chat-filter dat automatisch door dergelijke krachttermen symbolen vervangen zal.