Hoe maak je je eigen Anime-Banner

Hoe maak je je eigen Anime-Banner


De tekens in de Japanse anime zijn kleurrijk en beschikken over een uniek ontwerp, waardoor ze een populair onderwerp van belang voor Internet banners. Anime banners worden online gebruikt om Toon waardering voor een teken, express uw online identiteit of adverteren voor een anime-website of blog. De banners zelf kunnen alleen decoratieve of gebruikte als een hyperlink naar een externe website. De beste anime-banners hebben een interessant ontwerp dat is schoon genoeg is om een duidelijke verklaring maar interessant genoeg om te vangen uw oog.

Instructies

1

Zoekt u een anime-afbeelding die u wilt gebruiken voor uw banner met behulp van de zoekmachine van uw keuze. Het ideale beeld is helder en aantrekkelijk, maar niet te ingewikkeld en ongeveer even groot als de banner zelf.

2

Maak een nieuw bestand in uw foto-editing software in een passende banner grootte. Een typische webbanner is 468 x 60 pixels, maar moet u iets wellicht groter of kleiner, afhankelijk van de beperkingen die u kan hebben.

3

Kopieer en plak de afbeelding van de anime op een nieuwe laag.

4

De grootte van de afbeelding met behulp van het hulpprogramma voor vergroten/verkleinen totdat het past de grootte van het canvas wijzigen. Veel foto's kan er vervormd uitzien als uitgestrekt, dus overweeg het gebruik van meerdere kleinere foto's een patroon te maken. De foto moet een deel van de banner, alleen opvullen zoals kunt u de andere helft voor tekst.

5

U kunt met het tekstgereedschap tekst toevoegen. De tekst moet worden vet en gemakkelijk gelezen, dus kies een eenvoudig lettertype en vasthouden aan één kleur of met de drop shadow tool een rand rond de tekst toevoegen, dus het zal opvallen.

6

Voeg eventuele aanvullende informatie die u wilt hebben met de tools beschikbaar om u, zoals een ononderbroken lijnrand rond de buitenkant van de banner met behulp van het hulpmiddel lijn.

7

Sla het bestand op en upload het aan uw website of een foto-sharing site te gebruiken op forums en blogs.

Tips & waarschuwingen

  • Laad uw banner in een animatieprogramma tekst met animatie of andere speciale effecten toe te voegen. Meeste animatie programma's komen met voorgeladen animatie sjablonen voor banners.
  • Houd uw banner eenvoudig. Toevoegen van dat teveel foto's kunnen maken het moeilijk om te lezen van de tekst en creëert een drukke uitstraling die is onaantrekkelijk voor de meeste.
  • Gebruiken met een hoge resolutie foto's van een vergelijkbare grootte op de banner voor de beste resultaten. Beginnen met een afbeelding die te klein is kan het kijken korrelig wanneer uitgestrekt en een afbeelding die is te groot ziet wazig wanneer ineengekrompen.