Hoe maak je interactieve Flash-knoppen

Hoe maak je interactieve Flash-knoppen


Maak Flash knoppen voor uw webpagina's en interactieve projecten om te zorgen voor een dynamische gebruikerservaring. De Flash-interface bevat hulpprogramma's waarmee u eenvoudig complexe knop interacties maken. De knopframes geboden kunnen u aanpassen omhoog, over, omlaag en druk op gebeurtenis acties. De up gebeurtenis is de standaardstatus van de knop zonder interactie zoals een met aanwijseffect of een klik.

Instructies

1

Open uw Flash-project. Maak een fundamentele, blauwe knop die geel wordt wanneer zweefde met de muis door de stappen hier.

2

Klik op de Tools paneel "opvulkleur" optie en kies een blauwe kleur. Klik op "Rechthoek" in het deelvenster Gereedschappen. Klik in het werkgebied te slepen en het maken van een rechthoek, of houd SHIFT ingedrukt terwijl u sleept om een vierkant te maken. Druk op "F8" maken een symbool van het plein. Klik op de optie "Button", en klik op 'OK'.

3

Dubbelklik op het blauwe vierkant om de tijdlijn van de knop weer te geven. De vierkante afbeelding wordt weergegeven in het frame Up. De Over, omlaag en Hit frames zijn niet gedefinieerd. Als uw tijdlijnvenster niet wordt weergegeven, kunt u het openen door te selecteren in het Windows-menu.

4

Druk op "F6" met het Over frame is geselecteerd om een verandering van staat voor een optreden met aanwijseffect te creƫren. Klik op het plein in dit frame en stel "Opvulkleur" naar geel.

5

Klik op "Control", en dan "Test Movie" om te testen van de knop. Als u de cursor op of de muisaanwijzer op de knop, verandert deze in geel. Het verandert naar blauw wanneer uw cursor uit de knop beweegt.