Hoe maak je gratis bedrijfslogo

Hoe maak je gratis bedrijfslogo


Een bedrijfslogo is een uitbreiding van uw bedrijf. Als u niet bekend bent met het maken van logo's, kunt u een grafisch ontwerper te maken voor u huren. Aan de andere kant, bespaart het creëren van uw eigen logo geld. U hoeft niet te kopen dure grafische software. U kunt de hulpmiddelen waarover die u al beschikt, of u kunt een online applicatie. Beeldbewerking programma's bevatten een verscheidenheid van vormen die je kunt integreren in uw logo het gewenste uiterlijk te geven. Het logo opslaan kunt u toevoegen aan uw publicaties of het later wilt bewerken.

Instructies

Logo module

1

Ga naar logosnap.com en selecteer het tabblad "Start ontwerpen voor gratis".

2

Kies uw branche uit de lijst en de stijl die u wilt gebruiken. De pagina "Uw Logo aanpassen" wordt geopend.

3

Sleep de afbeelding waar u wilt weergeven op het logo. Klik op de knop links of rechts draaien om de afbeelding te roteren. Op de rand van de afbeelding om het formaat te trekken. Te trekken uit vergroot; duwen vermindert het.

4

Klik op de kleur die u wilt gebruiken in de sectie "Color Picker".

5

Tekst toevoegen in het "invoegen Logo" tekstveld en sleep de tekst waar u wilt weergeven. Kies een lettertype uit "Fonts" en een kleur uit de "Color Picker."

6

Klik op de "Opslaan voor Future"-knop onderaan het logo uw project op te slaan. U zijn gericht op het maken van een gratis account.

Sumo Paint

7

Ga naar http://www.sumopaint.com en selecteer het tabblad 'Open Sumo Paint'. De verf van Sumo afbeelding toepassing opent.

8

Selecteer "File" en "Nieuw" uit het menu. De logo's hoogte en breedte invoeren in het dialoogvenster "Nieuwe afbeelding" en klik "OK."

9

Kies een vorm, zoals de "omvangrijk Star Tool," uit het palet "Tools" en ga naar de werkbalk van de opties (net onder het menu). Kies uw kleur en lijn vuldekking en teken de vorm op het canvas.

10

Selecteer de "Verplaats-functie" in het "Tools" palet en sleep de shape waar u wilt weergeven op uw logo.

11

Selecteer "Lagen" en "Nieuwe laag toevoegen" in het menu en kies de "tekst Tool" in het "Tools" palet.

12

Ga naar de optiebalk en selecteer een lettertype, grootte en kleur voor de tekst. Klik op het canvas en typ de tekst voor het logo. Selecteer de "Verplaats-functie" in het "Tools" palet en sleep de tekst waar u het wilt.

13

Selecteer "File" en "Opslaan naar mijn Computer" of "Bestand" en "Opslaan naar mijn Sumo Account" om op te slaan van het logo.

Windows-toepassing

14

Klik op de "Start" knop in Windows en ga naar "Alle programma's," "Accessoires" en "Verven" om de toepassing Windows Paint te openen.

15

Ga naar het tabblad "Start" en selecteer een shape in de groep "Vormen". Ga naar de groep "Kleuren" en selecteer de kleur die u wilt toepassen.

16

Teken de vorm voor uw logo op het doek.

17

Kies "Tekst" van de groep "Hulpmiddelen" en klik op waar de tekst gaat op het canvas. Typ uw tekst.

18

Klik op de knop "Opslaan" in het "werkbalk Snelle toegang" het logo opslaan. Naam van het logo in het dialoogvenster "Opslaan als" en klik op "Opslaan".