Hoe maak je Google Chrome in Latijnse talen

Tijdens het surfen met Google Chrome, moet u wellicht problemen bij het gebruik van de menu's en andere besturingselementen als ze in een taal die je kan niet geschreven worden omgezet. Google Chrome ontworpen met ondersteuning voor tientallen talen, waaronder vele van de Latijnse talen, en u kunt instellen dat uw voorkeur ter verbetering van uw surfervaring. Navigatie door de menu's om de taal te wijzigen kan eisen wat trial and error als u onbekend met de taal die momenteel wordt weergegeven bent.

Instructies

1

Klik op het pictogram van de drie horizontale lijnen, gelegen aan de rechterkant van de adresbalk Chrome en selecteer "Instellingen"--de vierde optie omhoog vanaf de onderkant van de lijst bent u niet in staat om te vertalen van het menu.

2

Klik op 'Toon geavanceerde instellingen,"waar de link aan de onderkant van de pagina is. De lijst van de instellingen wordt uitgevouwen om aanvullende opties weer te geven.

3

Klik op de knop "Language and Input Settings" om de talen-venster te openen. De knop is de zesde optie omhoog vanaf de onderkant van de lijst.

4

Klik op de knop "Add"--de knop aan de linkerkant van het venster-- en klik dan op de "Taal" drop-down menu.

5

Blader door de lijst met talen en klik op de Latijnse taal die u wilt gebruiken met Chrome. Sommige talen hebben meer dan één optie hebben en worden ingedeeld per regio. Frans heeft bijvoorbeeld opties voor Frankrijk, Zwitserland en Canada.

6

Klik op "OK", oftewel de linkerknop. De taal die u hebt geselecteerd wordt gemarkeerd in het venster talen.

7

Klik op "Google Chrome in deze weergavetaal," de bovenste knop in het rechter paneel. Er verschijnt een bericht waarin u opnieuw opstarten van Chrome om de wijzigingen te activeren. Herstart Chrome voor het gebruik van de browser in de geselecteerde taal.