Hoe maak je Gmail uw universele e-mailaccount

Als u net als vele mensen vandaag, hebt u meer dan één e-mailaccount te controleren. Een functie in Googles Gmail kunt u configureren Gmail controleert automatisch meerdere e-mailaccounts. Met deze functionaliteit kan Gmail worden uw single point-of-contact om te controleren al uw e-mail accounts.

Instructies

1

Open uw internetbrowser en ga naar Gmail.com. Meld je aan bij Gmail met uw Google-account door het invoeren van uw login en paswoord.

2

Klik op de link 'Accounts en Import.' Klik op de knop, 'POP3-e-mailaccount toevoegen'. Verschijnt er een wizard u door het configuratieproces lopen.

3

Typ uw e-mailadres en klik op "Volgende stap". Voer de gebruikersnaam en het wachtwoord die zijn gekoppeld aan het e-mailadres dat u zojuist hebt ingevoerd.

4

Typ de naam van de POP-Server en het poortnummer als het niet het standaardpoortnummer voor 110. Ook heb je verschillende opties kunt u kiezen: een kopie van ontvangen berichten achterlaten op de server; Gebruik altijd een beveiligde verbinding (SSL) bij het ophalen van mail; Label inkomende berichten; inkomende berichten archiveren.

5

Klik op "Account toevoegen".