Hoe maak je Ghost werk via subnetten

Symantec Ghost is een schijf klonen en imaging softwareapplicatie ontwikkeld voor beheerders een back-up harde schijven. Als u gebruik van Symantec Ghost via uw hele local area network wilt, kan je het tijdrovende taken uitvoeren op elke afzonderlijke computer. Daarom is het handig om te gebruiken het Ghost-Console toe te passen taken over uw netwerk. De Ghost-Console maakt gebruik van twee aparte methoden, automatisch, andere om netwerken te vinden. Het loopt eerst een multi gegoten methode controleren of DHCP is ingeschakeld, voor automatische computer naamsbekendheid. Als het niet met de multi cast die het de WINS-methode gebruikt om te zoeken via het subnet voor alle aangesloten apparaten lukt.

Instructies

1

Symantec Ghost-Console openen vanuit het menu Start. Aan de linkerkant zal een lijst van verbonden computers, maar de rest van de Ghost-interface zal hetzelfde uitzien als de niet-Console versie. Dit werkt automatisch via subnetten. Nu bent u vrij om te maken welke taken u wilt.

2

Maak een geplande taak, bijvoorbeeld, door het selecteren van de computer, en vervolgens 'Bestand' dan "Nieuwe", en vervolgens "Taak". Selecteer de Software en het bestand acties, dan klik "Toevoegen" en vervolgens "Execute een opdracht" en toen "daarna." Typ de opdrachtregel-code die u wilt plannen, klikt u op "Next", klik "Finish" en vervolgens "Save".

3

Sluit de Console Ghost wanneer u klaar bent.