Hoe maak je gedrukte Posters & Banners met behulp van AdobeMet behulp van Adobe Photoshop (of andere software voor beeldbewerking) kunt dat u uw eigen foto's op posters en banners voor uw evenement of bedrijf organiseren. Als u uw foto's om ze te krijgen naar een digitale indeling hebt gescand, controleert u dat de scanner is ingesteld op de hoogste instelling, zodat u de beste kwaliteit digitale foto's. Een doeltreffende poster of het spandoek focust op een eenvoudige, één bericht en afbeeldingen gebruikt om een geordende boodschap te brengen. Gebruik van affiches en banners vindt u informatie, start gesprekken, adverteert een product of een enquête of bevordert van een programma.

Instructies

1

Ontwerpen van je poster. In het algemeen, het minimaliseren van uw tekst en afbeeldingen. Schik uw visuele ervaringen aan te trekken van de voorbijgangers. Tekst moet groot genoeg zijn om te worden gelezen vanaf 50 voet (of 15 meter) weg. Gebruik een kolomindeling, waardoor uw poster makkelijker te lezen. Gegevens te ordenen zodat deze wordt gelezen van links naar rechts. Evenwicht tussen uw tekst, afbeeldingen en witruimte. Gebruik een licht-gekleurde achtergrond met donkere kleuren letters en twee of drie hoofdkleuren. Vermijd het gebruik van donkere achtergronden en lichte letters of meer kleuren, aangezien dit uw poster moeilijk te lezen maakt.

2

Zoek afbeeldingen. Gratis bronnen zoals stock.xchng gebruiken of uw eigen foto's te verzamelen.

3

Een nieuw Photoshop Elements 7-bestand te openen. Naam van uw bestand op de juiste manier zodat u zich het zoals herinneren zult "Poster voor februari opleiding evenement."

4

Voer waarden in voor breedte, hoogte en resolutie voor uw poster of het spandoek. Gemeenschappelijke poster maten zijn 11 door 14 inch, 12 door 18 inch en 16 van de 20 inch. Continu-papierrol beschikbaar voor inkjetprinters meet 8,5, 11, 13 en 17 inch breed, met speciale papier meestal meten 13 inch breed. Geef 300 of hoger als de resolutiewaarde.

5

Sleep de afbeeldingsbestanden naar het Photoshop-venster om ze te openen, en vervolgens sleept u deze naar het bestand. Gebruik de Photoshop hulpmiddel resizing resize hen, indien nodig. Gebruik het gereedschap "Verplaatsen" uw afbeeldingen om rond te bewegen.

6

Gebruik het gereedschap "Horizontale tekst" tekst toe te voegen. Andere Photoshop-effecten gebruiken om te eindigen uw poster of het spandoek.

7

Het bestand opslaan in een indeling die is aanvaard door een lokale online poster en banner drukkerij, zoals de stijgbeugel, als u niet over uw eigen commerciële afdrukservice beschikt.