Hoe maak je een zeepbel Fringe in Photoshop

Als u voor altijd bellen blazen, laat het vertonen van uw digitale beelden met behulp van Adobe Photoshop. U hoeft niet een van de echte zeep spullen om te geven uw foto's een bubble-achtige beeld; in plaats daarvan kunt u rekenen op Photoshop instant bubble-creatie tool. Positie bubbels rond de randen van uw foto's om het te geven een fringelike rand of textuur of scatter bubbels in voor een onderwater look.

Instructies

1

Start Photoshop. Klik op het menu "Bestand". Selecteer 'Openen'. Blader naar het canvas toevoegen een zeepbel op de rand van en dubbelklik op de bestandsnaam. Wanneer de afbeelding wordt geopend, als u niet kunt zien de hele afbeelding-- of de rand die u wilt plaatsen de zeepbel--Klik op het menu "Beeld" en selecteer "Op het scherm past."

2

Klik op de "New Layer" pictogram, een plein met een gebogen hoek, aan de onderkant van het "Layers" palet aan de rechterkant van het scherm. Hiermee voegt u een laag 1 toe aan de lijst.

3

Klik op de "3D" menu boven in het werkgebied. Selecteer "Nieuwe vorm van laag."

4

Klik op "Sphere" van de vlieg-uit menu. Deze nieuwe eigenschap met Photoshop CS5 werpt een iets langer dan de gebruikelijke tijd om te laden, dus wees niet betrokken. Een zeepbel is toegevoegd aan het midden van de afbeelding.

5

Met de rechtermuisknop op de laag 1 zeepbel laag en selecteer "Omzetten in slim Object".

6

Klik op het menu "Bewerken". Klik op "Transformeren". Klik op "Schaal."

7

Druk op en houd de "Shift" toets ingedrukt. Klik op een van de hoeken van het doek en sleep naar het midden te krimpen van de zeepbel. Druk op de "Enter" toets wanneer voldaan.

8

Klik op de "Verplaats" tool, het hoogste pictogram op het "Tools"-deelvenster. Sleep de zeepbel op de rand, of rand, van de afbeelding. Bij een gelaagde look, plaatst u de Bel dus het is half op de helft van het tekenpapier. De zeepbel zal kijken gedeeltelijk afgesneden als u de afbeelding afdrukt of gebruik het als een spiegelbeeld vijl. Plaats de zeepbel in uw gewenste plek.

9

Extra bubbels toevoegen door met de rechtermuisknop op laag 1, "Laag dupliceren" te selecteren en te klikken op 'OK'. Elke bel naar hun plaats, zoals het maken van een rand-achtige rand van het canvas sleept.

10

Met de rechtermuisknop op elke laag in het palet. Selecteer afvlakken"afbeelding." Nadat alle afbeeldingen samenvoegen, klikt u op het menu "Bestand" en selecteer "Save As." Voer een nieuwe naam voor de sprankelende foto en klik op "Opslaan".

Tips & waarschuwingen

  • Om een zeepbel op de rand van een nieuw tekenpapier, na de lancering van Photoshop, klikt u op het menu "Bestand" en selecteer "Nieuw." Het doek aan uw voorkeur dimensies instellen en volg dezelfde bubble-creatie instructies hier. Wanneer u opslaat, klikt u enkel de optie "Opslaan" in het menu "Bestand" in plaats van 'Opslaan als' aangezien u om het even wat zal niet worden overschreven.