Hoe maak je een Yahoo! Mail-Account 1

Hoe maak je een Yahoo! Mail-Account 1


Yahoo! Mail is een populaire e-mailclient die wordt geleverd door Yahoo! kosteloos. Naast het verzenden en ontvangen van e-mails, kan Yahoo! Mail leden bouwen van een adresboek, maken van een gepersonaliseerde kalender, filter spam en chat in real-time. Als u niet vertrouwd bent met het maken van een nieuwe e-mailrekening, gelukkig, biedt Yahoo! een easy-to-use registratiesysteem voor nieuwe gebruikers. Na het aanmaken van een nieuwe account, kunt u e-mail en chat met vrienden en familie leden online.

Instructies

1

Open uw favoriete webbrowser en ga naar de officiƫle website van Yahoo!.

2

Klik op de link 'Mail' in het navigatiemenu aan de linkerzijde van het scherm.

3

Schuif naar de onderkant van de pagina en klik op de knop "Nieuwe Account maken".

4

Voer de vereiste persoonlijke gegevens, zoals uw naam, het geslacht, de verjaardag en de postcode.

5

Vul uw gewenste gebruikersnaam, die uw Yahoo! ID. worden zal Na het invoeren van een gebruikersnaam, klikt u op de knop 'Controleren'. Als de ingevoerde gebruikersnaam niet beschikbaar is, wordt Yahoo! voorgesteld een soortgelijke gebruikersnaam. U kunt een van de voorgestelde gebruikersnamen selecteren of voer een andere.

6

Typ uw gewenste wachtwoord, waarmee u uw Yahoo! Mail-account in de toekomst zal worden.

7

Voer een alternatieve e-mailadres als je er een hebt. Het alternatieve e-mailadres kan worden gebruikt als u uw Yahoo!-ID of wachtwoord in de toekomst vergeet.

8

Kies een geheime vraag, die worden gebruikt voor het ophalen van uw ID of wachtwoord als u vergeten bent het in de toekomst. Na het kiezen van een geheime vraag, een antwoord in het beschikbare tekstvak op te geven. Als u op elk gewenst moment uw Yahoo!-ID of wachtwoord bent vergeten, zal Yahoo! u voorzien van de informatie nadat u uw geheime vraag te beantwoorden.

9

Voer het bijschrift dat wordt weergegeven op het scherm.

10

Klik op de "MijnAccount" knop als uw nieuwe Yahoo! Mail-account wilt registreren.