Hoe maak je een Yagi-WiFi

Hoe maak je een Yagi-WiFi


De Yagi-antenne is misschien wel het meest bekend voor radiofrequentie transmissie en ontvangst. De Yagi-antenne bestaat uit drie noodzakelijke elementen: een receptor, een directeur en een driver. Meer bestuurders kan worden toegevoegd als gewenst, en de meeste commerciële Yagi-antennes beschikken over verschillende elementen van de directeur. Maken van uw eigen Yagi Wi-Fi-antenne is een van de eenvoudigste do-it-yourself projecten die je kunt ondernemen. U kunt zelfs het maken van een effectieve Yagi antenne uit draad kapstokken en plastic pijp.

Instructies

1Hoe maak je een Yagi-WiFi


De leeggemaakte, open kan is de receptor voor deze Yagi-antenne.


Verwijder één uiteinde van een 42 oz., 4,25 inch SAP kan, en het SAP uit de kan te verwijderen. Het interieur kan met water en zeep wassen.

2

Meten met de buiten 1.625 duim van het gesloten einde van het blik. Markeer dit punt, dan punch een gat door het gemarkeerde punt met behulp van een hamer en spijker of boor en boor bits.

.

3

Positie van de connector op het gat in de kan kant, en vergroten van het gat om te accepteren van de connector. Knipt de 12-gauge draad, en het soldeer aan het einde van de verbindingslijn met een soldeerbout en het soldeer metalen en daarna steek de connector van de geassembleerde in het blik holes en beveiligen van de connector met een moer schroef-on van binnen de kan. De lengte van de draad plus aansluiting binnen de kan moet 1.2 duim, een kwart golflengte van de Wi-Fi radio frequentieband.

4

Schroef op een 4 - tot 5-voet lengte van 75-ohm coaxiale kabel aan op de mannelijke connector buiten de kan. Sluit een FM, een korte adapterkabel voorzien van een connector-einde dat overeenkomt met uw Wi-Fi-kaart, aan het vrije uiteinde van de coaxkabel.

5

Sluit de FM de kleine connector uiteinde aan op een Wi-Fi-kaart in uw computer. De externe connector van de Wi-Fi-kaart moet overeenkomen met het einde van de FM.

6

Plaats de antenne in de richting van een bekende Wi-Fi-hotspot. Wi-Fi frequenties zijn zeer directionele, zodat een line-of-sight met een bekende hotspot of een andere Wi-Fi-bron vereist is.

Tips & waarschuwingen

  • De "cantenna" in stappen van 10 graden aanpassen totdat de maximale signaalsterkte is bereikt.