Hoe maak je een Wordpress statische Website

WordPress is een systeem van PHP gebaseerde webpagina's ontworpen om een gebruiker te bouwen en onderhouden van zijn of haar website zonder het gebruik van web-ontwerpprogramma zoals FrontPage of Dreamweaver. U gebruik maken van Wordpress maken en bewerken van uw website via uw browser in plaats daarvan. Deze methode voor het maken en onderhouden van websites is een content managementsysteem (CMS) genoemd. WordPress is een populair blogging platform, maar u kunt het ook een traditionele website te maken. Een traditionele website, een afkorting voor een statische website, is niet een blog. Een statische website geeft een voorpagina die niet vaak worden gewijzigd en bevat links naar andere pagina's op dezelfde site of externe koppelingen naar pagina's op andere sites. Een blog kan deel uitmaken van een statische website. Met behulp van Wordpress als een CMS is vergelijkbaar met het gebruik van Joomla of Drupal, alleen met minder obstakels te springen.

Instructies

1

Aanmelden voor een account met een Web hosting provider dat beschikt over een een-klik Wordpress-installatie. Blue Host of DreamHost zijn twee van dergelijke aanbieders. Zodra je een account aanmaakt, registreren van uw domeinnaam door de hosting provider, en kopen van een hosting plan. Zorg ervoor dat het plan dat u koopt één-klik Wordpress-installatie biedt. Overleg met uw hosting provider over hoe verder te gaan met het één-klik Wordpress-installatie.

2

Ga naar uw nieuwe Wordpress-site in de webbrowser en klikt u op de link "Inloggen" onder de rubriek "Meta". Geef uw administratieve gebruikersnaam en wachtwoord. U ofwel koos dit tijdens de één-klik Wordpress installatie, of het aan u werd toegewezen. Uw Wordpress dashboard wordt geladen.

3

Klik op de link 'Pagina's ' in het menu aan de linkerkant. Uw dashboard zal herladen met extra menu-items onder "Pagina's." Klik op "Add New".

4

Vul in de titel en de inhoud van uw pagina. Klik op "Publiceren."

5

Klik op "Instellingen" in het menu aan de linkerkant. Het menu "Instellingen" zal uitbreiden. Klik op "Lezen".

6

Kijk voor een groep van optie knoppen getiteld "Front pagina toont." Klik op de optie knop met het label "Een statische pagina (Selecteer hieronder)." Selecteert u uw gemaakte pagina uit de drop-down lijst met het label "Front pagina." Klik op "wijzigingen opslaan". U bent nu met behulp van Wordpress als een CMS voor het onderhouden van uw eigen traditionele website in plaats van een blog.

Tips & waarschuwingen

  • U kan optioneel herhaalt u stappen 4 tot en met 6 voor het maken van een extra pagina en blogberichten toewijzen aan deze pagina. Selecteer de nieuwe pagina in de "Posts pagina" drop-down lijst in plaats van de "Voorpagina" drop-down lijst. Klik op "Wijzigingen opslaan" als voorheen. U hebt nu een traditionele website met een blog in het.