Hoe maak je een werkblad met behulp van Windows-venster taak starten

Microsoft Works bevat verkleinde versies van populaire Microsoft-producten. Voor veel gebruikers hebben de productiviteit Works-programma's voldoende functionaliteit voor dagelijks of occasioneel gebruik. Het programma Works Spreadsheet, heeft terwijl niet zo robuust als Microsoft Excel vele vooraf opgemaakte sjablonen die zeer nuttig zijn. Dit artikel zal uitleggen hoe te maken van een werkblad met behulp van Microsoft Works taak starten.

Instructies

Hoe maak je een werkblad met behulp van Windows-venster taak starten

1

Klik eenmaal op de Windows "Start" knop.

2

Klik eenmaal op de optie 'Alle programma's '.

3

Klik eenmaal op de "Microsoft Works" map.

4Hoe maak je een werkblad met behulp van Windows-venster taak starten


Klik eenmaal op "Microsoft Works-venster taak starten." Als u het venster taak starten op een regelmatige basis gebruikt, kunt u een snelkoppeling op het bureaublad maken voor het. Enkel met de rechtermuisknop op een keer op "Microsoft Works taak starten", dan klik eenmaal op "verzenden" en klik dan eenmaal op "bureaublad (snelkoppeling maken)."

5Hoe maak je een werkblad met behulp van Windows-venster taak starten


Klik eenmaal op de "Works Spreadsheet" optie op het tabblad "Snelstarten" aan de rechterkant van het "Taak Launcher" venster. U kunt ook Klik eenmaal op de optie "Programma's" aan de bovenkant van het venster "Taak starten", en klik vervolgens eenmaal op "Works Spreadsheet." Uit deze sectie, kunt u kiezen uit een verscheidenheid van vooraf opgemaakte sjablonen. Dit gebied is handig als u niet veel ervaring in het werken met werkbladen hebt.

6Hoe maak je een werkblad met behulp van Windows-venster taak starten


Vullen van het werkblad met uw gegevens en sla het op.