Hoe maak je een werkblad met behulp van Microsoft Works

Microsoft Works is een office-programma waarin verschillende soorten software, zoals tekstverwerking en spreadsheet-software. Als u maken van een werkblad met behulp van Microsoft Works wilt, kunt u dit doen door de toegang tot de Microsoft Works taak starten. Nadat u een werkblad hebt gemaakt, kunt u het toevoegen en analyseren van gegevens.

Instructies

1

Klik op de knop Start en selecteer "Programma's" wanneer het menu Start opent.

2

Blader door de lijst met programma's en klik op de map "Microsoft Works".

3

Selecteer "Microsoft Works taak starten" wanneer de map wordt geopend. Het venster Microsoft Works taak starten wordt geopend; u kunt een werkblad hier.

4

Kijk naar de "Snelstarten" sectie, gelegen aan de rechterkant van het venster taak starten. Klik op het tabblad "Works Spreadsheet" als een werkblad wilt maken. Een Works-werkblad wordt geopend.

5

Works spreadsheet bewerken door het toevoegen van alle gegevens die u opnemen wilt.

6

Works spreadsheet opslaan nadat u klaar bent met het bewerken door te klikken op "Bestand". Selecteer "Opslaan als" in het drop-down menu. Typ een naam voor het werkblad en klik op "Opslaan".

Tips & waarschuwingen

  • U kunt een sjabloon selecteren voor uw Works spreadsheet. Nadat u een werkblad hebt gemaakt, kijk naar de "taakvenster" gelegen aan de rechterkant van het venster. Klik op "Bladeren Sjablonen" om te bekijken de Works spreadsheet-sjablonen beschikbaar. Sommige sjablonen beschikbaar omvatten Huisonderhoud en record sjablonen werken. Dubbelklik op een werkblad sjabloon om deze te openen in Works.