Hoe maak je een weergave met tabbladen in Drupal

Hoe maak je een weergave met tabbladen in Drupal


Drupal 7 is een open-source content managementsysteem (CMS) vrijgegeven, 5 januari 2011. Het wordt gebruikt om te bouwen alles van persoonlijke blogs tot internettoepassingen. Drupal van inheemse functionaliteit is verder uitgebreid door modules--softwaretoepassingen ontwikkeld door particuliere partijen onder een open-source licentie--te nemen aangepaste hulpprogramma's. Uitzicht is een van de meest gedownloade modules voor Drupal. Het verzamelt gegevens van inhoud en repliceert hen in een nieuw blok of de pagina. Quicktabs is dat een module stroomlijnt het proces van het creƫren van tabbladen in blokken, pagina's en weergaven.

Instructies

1

Download de nieuwste versie van Quicktabs. Open de homepage van uw Drupal 7-website. Klik op "Modules", "Installeer nieuwe modules." Klik op "Kies bestand" en vervolgens uploaden de ingepakte Quicktabs module.

2

De voltooiing scherm, klik op "Enable onlangs toegevoegde modules" die u naar de module onderverdeling van de beheren tab. brengt Vink de selectievakjes aan lege naast Quicktabs en Quicktabs stijlen.

3

Selecteer "Structuur" in uw Administratiepaneel. Klik op "Quicktabs" van de pagina structuur. Klik op "Voeg toe Quicktabs exemplaar." Voer een titel voor uw tabbladen weergave.

4

Scroll naar beneden naar het tabblad blok. Geef een naam op voor uw tab. Selecteer het keuzerondje naast weergave. Selecteer de instantie wilt gebruiken voor uw tabblad, voeg dan een ander tabblad door het invoeren van een titel en een andere weergave te selecteren. Herhaal totdat u tevreden met uw aantal tabbladen en de inhoud daarvan bent. Opslaan.

5

Klik op de "Structuur," "Blokken". Scroll naar beneden naar uw toegevoegde Quicktabs exemplaar, veranderen de regio van "None" naar "Inhoud." Klik op "Save configuration."

Tips & waarschuwingen

  • Download het. tar.gz bestand omdat de Drupal-module uploader accepteert geen zip-bestanden.