Hoe maak je een Website Wth een e-mailaccount

U kunt online gaan en het opzetten van een gratis website, maar deze websites niet komen met hun eigen domeinen of een e-mailaccount. Een gratis website die aanvaardbaar zijn voor een persoonlijke site is, moet een professionele of commerciƫle site eigen domein en e-mailadres. Dit kost geld, maar de investering is de moeite waard. Dit artikel zal uitleggen hoe maak je een website met een e-mailaccount.

Instructies

1

Krijgen een domeinnaam. Als u wilt een onafhankelijke e-mailadres zoals "[email protected]", is het essentieel om een domeinnaam te kopen. Om dit te doen, ga naar een domein naam griffier website, zoals Register.com of GoDaddy.com en zoekt u de gewenste domeinnaam. Zodra een geschikt domein is gebleken dat beschikbaar is, kopen met behulp van de site instructies. Domeinnamen kunnen worden gekocht voor bepaalde perioden, maar zij moeten uiteindelijk worden verlengd. Het is belangrijk om te onthouden om het domein te vernieuwen wanneer de tijd komt.

2

Webhost dienst te kopen. Deze bedrijven bieden gepersonaliseerde e-mailadressen voor websites. Dus, bij het kiezen van een hosting bedrijf, het is belangrijk om te kiezen van een bedrijf dat e-mail aanbiedt. Het is het makkelijkst te hebben de site gehost met hetzelfde bedrijf waarbij het is ingeschreven. De meeste agenten bieden ook hosting.

3

De e-mailaccount instellen Zodra hosting is gekocht, is de volgende stap het instellen van de e-mailaccounts. Elk hosting bedrijf zal hebben van een ander proces, dus volg de instructies voor het instellen van de e-mailaccounts.