Hoe maak je een Website voor een zangeres

Hoe maak je een Website voor een zangeres


Maken van een website voor een zanger vereist wat creativiteit om te helpen de zanger staan naast andere zangers met websites op het Internet.

Om dit te doen, inhoud maken die uniek zijn voor de zanger voor wie u een website maken. Dit kan een biografie, video's van de zangeres uitvoeren, foto's, downloadbare audio bestanden en tourdata en alle andere informatie die specifiek is voor de zanger die fans van de zangeres kunt bevatten.

Instructies

Hoe maak je een Website voor een zangeres

1

Registreer een domeinnaam voor uw zanger (YourSingersDomainName.com) en de aankoop van een hosting plan (zie bronnen hieronder voor een griffier en hosting bedrijf). De domeinnaam dient de naam van de zanger of andere identificerende informatie. De domeinnaam moet uniek zijn op het Internet, dus als de singer naamwoord zit niet bereikbaar, probeer afwisseling. Bijvoorbeeld, als JohnSmith.com niet beschikbaar is, probeer JohnSmithSings.com.

Een geldige credit card of PayPal-rekening is vereist voor deze stap.

2

Ontwerpen van de website met behulp van Web ontwikkeling software (een scala aan betaalde en gratis opties is beschikbaar; zie bronnen hieronder). Houd in gedachten dat Websitebezoekers kunnen gemakkelijk vinden wat ze willen op de website moeten, dus houd het ontwerp en de navigatie simpel.

3

Informatie (inhoud) over de zanger toevoegen aan de website, past binnen het ontwerp.

4

De singer website uploaden naar het Web met een FTP-client (een gratis client wordt vermeld in bronnen hieronder). Deze stap is de laatste stap in het maken van de website zichtbaar voor iedereen met een webbrowser en een internetverbinding.