Hoe maak je een Website over onderwijs

Of u nu een docent, een onderzoeker of een ouder van de kinderen thuis-geschoold, hoeft maken van een website over onderwijs niet te worden een hele klus. Websites die zich op onderwijs richten kan betrekking hebben op onderwerpen als onderwijs nieuws, leermiddelen, klas ondersteuning en onderzoek. Een leraar kan het hebben van een website voor studenten te gebruiken wanneer ze niet in de klas, en huiswerkopdrachten en andere informatie kan bevatten. (Ouders kunnen de website gebruiken, ook.)

Instructies

Hoe maak je een Website over onderwijs

1

Houd het simpel. Bij het ontwerpen van de website, moet u beslissen of u zuivere HTML of een Webredacteur zoals Dreamweaver. Streven naar eenvoudig koppen en schone navigatie. Vermijd animatie of constant knipperende elementen. Niet gebruik achtergrondmuziek, en veel duidelijke witte of donkere ruimte om te markeren van specifieke tekstvakken.

2

Het richten van de inhoud. Bijvoorbeeld, als de nadruk op een school ligt, moet de website informatie over de school, het curriculum en het personeel.

3

Toepassing voor de uitbreiding van een .edu site. Als u nog geen een URL of domein naam voor uw onderwijs website, overwegen te investeren in een .edu domein. De extensie .edu is beperkt tot niet-commerciële onderwijs sites. Privé scholen zijn vaak beperkt tot com of .org sites in plaats van .edu. In de Verenigde Staten, zijn websites met de extensie .edu beschouwd als betrouwbare bronnen van informatie.

4

Het onderzoeken van andere onderwijs-gebaseerde websites voor ideeën. Bekijk lokale school districten sites en andere sites, met inbegrip van Garland Christian Academy en Sylvan leren.

5

Gebruik afbeeldingen verstandig. Als uw website doelen elementaire leeftijden (Zie Smithsonian onderwijs), met foto's die zijn meer fel gekleurd dan de beelden op sites die doel Midden- en middelbare scholieren.