Hoe maak je een Website op een Mac

Hoe maak je een Website op een Mac


U kunt een website om te beginnen met een online business, publiceert u uw illustraties online, deel jouw favoriete recepten, commentaar schrijven over actuele gebeurtenissen, of gewoon over iets dat u interesseert. Als u wilt een website maken op een Mac, je hoeft alleen te kopen van een domein en hosting. U kunt het ontwerpen van de website met software die bij uw computer geleverd. Binnen een dag, kunt u informatie delen op uw eigen website.

Instructies

1

Kies een naam voor uw website. Het moet iets unieke maar gebruiksvriendelijke spell en onthouden. Het is het beste om te kiezen van een kortere naam, want het zal ook het adres van uw website. Als u zijn het maken van een website om familiefoto's, bruiloft plannen of andere semi-prive-informatie te delen, wellicht een goede websitenaam uw familienaam in het. Als u zijn het maken van een website naar een bedrijf, iets met een beschrijving van uw product niet meer geschikt.

2

Koop uw domeinnaam en hosting op een website zoals Go Daddy, actieve domein of Sedo (zie bronnen). Op deze sites kiezen u of u een com, .org, .info of andere type van de site wilt. U kunt kiezen of u wilt dat e-mail op uw site, hoe veel privacy die u nodig hebt, hoeveel ruimte u nodig en hoe lang u van plan bent om de site te houden. Zodra u voor al deze dingen betaalt, behoort de website tot u.

3

Ontwerpen van uw website met behulp van de iWeb-programma op uw Mac. Dit programma kwam met je Mac. Als u niet waar het is weet, klikt u op het vergrootglaspictogram aan de bovenkant van uw scherm. Typ "iWeb" in het veld dat wordt weergegeven en klik op ' iWeb ' wanneer het wordt weergegeven aan de bovenkant van een drop-down menu. Hiermee opent u het programma. IWeb biedt u op dit punt een tutorial video die u voor extra hulp kijken kunt.

4

Kies een sjabloon voor uw website. Een sjabloon is een hulplijn of model van die uw website zullen volgen. De voorbeeld-sjablonen bieden u verschillende kleuren en stijlen van website om uit te kiezen. Bladeren door alle van de opties en kies het meest vergelijkbaar met de website die u zijn verbeelden.

5

Pas de indeling van de sjabloon die u hebt gekozen door te klikken en te slepen functies, waardoor ze groter of kleiner of ze over de pagina te verplaatsen. U kunt ook functies toevoegen of verwijderen, zoals extra tekstvakken of plaatsen voor afbeeldingen. Wijzig de kleuren en helderheid van uw sjabloon met het gereedschap aan de onderkant van uw scherm.

6

Uw eigen foto's, films en tekst aan uw website toevoegen. U kunt deze dingen importeren door te klikken op de iLife Media Browser optie aan de rechterkant van uw scherm. Hierdoor zal u alle foto's en films die u hebt opgeslagen op uw computer bladeren. Klik op de dingen die je wilt op uw site en sleept u deze naar de gewenste locatie. U kunt ook volledige albums van foto's, muziek of video toevoegen door te klikken op de "Pagina toevoegen"-knop en een extra pagina aan uw website toevoegen.

7

Widgets toevoegen aan uw website. Widgets zijn interactieve functies zoals RSS-feeds, YouTube-video's of HTML-functies. Kies de Widgets optie op de Media Browser aan de rechterkant en klik en sleep alle widgets die u op uw pagina wilt.

8

Publiceer uw website naar uw domein. Mac's iWeb heeft ingebouwde File Transfer Protocol om te helpen u bij het publiceren van uw website aan het domein dat u hebt gekocht. Klik op de knop 'Publiceer' aan de onderkant van uw scherm en kies FTP. Voer het adres en het wachtwoord van uw domein. De inhoud zal worden gepubliceerd naar uw nieuwe site.

Tips & waarschuwingen

  • Niet publiceren inhoud waarvan u niet de eigenaar.