Hoe maak je een Website met behulp van Microsoft Publisher

Een website kan worden een zegen voor uw bedrijf, een manier om uw favoriete hobby, of een expressie van uw individualiteit aan de wereld te delen. Microsoft Publisher wordt geleverd met een scala aan hulpmiddelen om te helpen met het maken van een website die voldoet aan de behoeften van de meeste mensen.

Instructies

1

Open het programma Microsoft Publisher. De wizard "Nieuwe publicatie" wordt geopend. Als dit niet gebeurt, klikt u op 'Nieuw bestand' uit het menu aan de bovenkant van het scherm.

2

Selecteer "Websites en E-mail" in het dialoogvenster Nieuwe publicatie. Klik op "Web Sites" in het drop-down menu.

3

Kies een van vier opties: Easy Web Site Builder, 3-pagina website, Productverkoop of Professional Services. Aan de rechterkant van het scherm, zal een deelvenster Voorbeeld tonen hoe elke keuze eruit ziet. Ook kunt u de schuifbalk aan de rechterkant te langzaam kijken naar elke beschikbare optie.

4

Snel een website maken met de gemakkelijke Site Builder. Gewoon de selectievakjes in het pop-up dialoogvenster gemakkelijk een website maken. U wordt gevraagd over de doelstellingen van uw site en de nodige webelementen zal worden toegevoegd aan de site om te helpen voldoen aan de individuele behoeften.

5

Vul uw persoonlijke gegevens op de volgende pop-up dialoogvenster, zoals naam, adres en telefoonnummer. De informatie die u toevoegt, is afhankelijk van het doel van uw website.

6

Website opties kiezen in het venster aan de linkerkant. U kunt beslissen kleurenschema, het lettertype, de opmaak van tekst en knoppen, en zelfs het algehele ontwerp wijzigen met behulp van de beschikbare selecties.

7

Sluit alle dialoogvensters en beginnen met het bewerken van uw web-pagina. Het toevoegen van tekst en afbeeldingen te presenteren waardoor uw doel. Extra pagina's toevoegen door te klikken op "Insert-pagina" op de bovenste menubalk en uw geselecteerde ontwerpelementen zullen reeds op zijn plaats.

8

Een voorbeeld van uw website in het menu bestand. De knop publiceren is ook gevestigd in het menu bestand. U moet een website host om op Internet te publiceren. Anders publiceren naar een map op uw computer.