Hoe maak je een Website met behulp van Flash Start

Websites met flash begint, vaak aangeduid als Flash animatie intro's, worden beschouwd als de slagroom op de taart voor design. Dit type van intro is professioneel en elegante en vangt de aandacht van een kijker. Animatie van de flits wordt flare en lichaamsbouw toegevoegd aan een website. Een website maken met flash start is eenvoudig, en het is slechts een paar klikken weg.

Instructies

Hoe maak je een Website met behulp van Flash Start

1

Aanmelden voor een account Wix. Open een internetbrowser door te klikken op het pictogram dat kan worden gevonden op het bureaublad van de computer. Schakelt de zoekbalk gegevensformulier en voert u "in www.wix.com." Wanneer de Wix landende pagina wordt geladen, klik op het tabblad "Login/Sign Up" en selecteer "Klik hier om Sign Up" om een account te maken. De benodigde gegevens invoert in het pop-up venster en klik op "aanmelden."

2

Klik op het tabblad "Maken". Hier ziet u een lijst van miniatuurpictogrammen voor vooraf gemaakte website sjablonen. Klik op het miniatuur pictogram dat luidt: "Leeg," en selecteer de optie 'Bewerken'. De lege sjabloon portal wordt automatisch geopend in een pop-up venster.

3

Verken de lege sjabloon portaal en zijn functies vóór de bouw van een flash-design-platform. Klik op het tabblad "Bestand" aan de bovenkant. Klik op het tabblad "Instellingen", die in de daling vak menu verschijnt. Een pop-up venster zal verschijnen, en het portaal "Documentinstellingen" zal worden getoond.

4

Klik op het symbool van de vierkante kleur in de juiste regio van het scherm om de kleur te wijzigen. De telefoonnummers in de lijst op de regio 'Page' kunt u de oorspronkelijke breedte en lengte van de pagina wijzigen. U kunt ook sleutelwoorden, die u toelaten zal om de website op zoekmachines zoals Yahoo! en Google doorzoekbaar te maken. Klik op 'Toepassen' om de wijzigingen op te slaan.

5

Klik op het pictogram "ClipArt" die worden op het verticale menu aan de linkerkant van het scherm gevonden kan. Wanneer de horizontale menu wordt geladen, klik op het tabblad "Animaties". Dit is waar de meerderheid van de flash gevolgen zal worden opgeslagen. U kunt ook klikken op het lagere menu dat aan de onderkant van het scherm verschijnen zal te wijzigen van de paginaovergang.

6

Beginnen met het ontwerpen van de website flash intro door uitvoering van de functies en onderdelen waarin het design-portaal. Het is altijd het beste om te beginnen door te kiezen voor de achtergrondkleur. Dit zal de toon zetten voor het gehele ontwerp. Klik op het pictogram 'Opslaan' als u het ontwerp hebt voltooid. Wanneer de "Opslaan" pop-upvenster wordt weergegeven, typt u een naam in voor het ontwerp. Klik op de "Opslaan" knop aan de onderkant van het pop-upvenster.

Tips & waarschuwingen

  • Animatie van de flits tot een minimum beperkt te houden. Te veel animatie van de flits kan langzaam omhoog hoe het laadt op kijkers browsers. Het kan ook leiden tot verbroken koppelingen op de website. Als u meer verbeteringen, zoals professionele hosting, extra opslagruimte en google analytics wilt, kijken naar de Wix premium-servicepakket (zie bronnen).
  • De Wix-platform vereist een snelle Internet-verbinding. Sluit alle andere programma's en windows laat de verbinding met het hebben van één nationaal contactpunt. Werk regelmatig om te voorkomen dat verliezen als gevolg van een computer bevriezen, of gebrek aan respons van de server op te slaan. Wix accounts zijn gratis voor flash ontwerpen.