Hoe maak je een Website in Powerpoint

Microsoft PowerPoint-software wordt regelmatig gebruikt om te bouwen diavoorstellingen ontworpen om uw boodschap aan een publiek, hetzij in persoon hetzij bij een kiosk. PowerPoint kan worden uitgerekt om te doen veel meer voor u, met inbegrip van een presentatie in een website draaien. U de software gebruiken zoals u gewend bent, het indelen van de inhoud van elke dia in een visuele omgeving. Koppelingen kunnen worden ingesloten in de objecten of tekst naar hyperlink de pagina's samen, maken van een site meerdere pagina.

Instructies

1

Selecteer het tabblad "Bestand" menu lint. Klik op "Nieuw" in het menu deelvenster en selecteer "Lege presentatie" als de sjabloon die u wilt gebruiken. Klik op de "Create" knop om te beginnen met het ontwikkelen van de presentatie.

2

Uw websiteinhoud op de dia's toevoegen. Elk PowerPoint-dia vertegenwoordigt één pagina op uw website.

3

Hyperlinks toevoegen aan objecten op uw dia's koppelen aan andere dia's klikt. Bijvoorbeeld een knop-vormige-afbeelding op een van uw pagina's plaatst. Klik eenmaal om de shape te selecteren. Selecteer "Invoegen" menu van het lint en klik vervolgens op het pictogram "Hyperlink". Het dialoogvenster "Hyperlink invoegen", klik op het pictogram "Plaats in dit Document". Selecteer de pagina waarnaar de koppeling de bezoekers van uw website, in dit geval verzenden moet een andere PowerPoint-pagina. Klik op 'OK'.

4

Selecteer het tabblad "Bestand" en klik "Opslaan" om uw werk opslaat als een PowerPoint-presentatie. Dit zal gemakkelijker wilt bewerken van de dia's op een later tijdstip terugkeren.

5

Selecteer het tabblad 'Developer' in het menu van het lint en klik op het pictogram 'Visual Basic' of druk op "Alt-F11."

6

Druk op "Ctrl-G" om de "Direct" processing-venster te openen. Typ de volgende code in het venster, ter vervanging van < station >, < gebruikersnaam > en < bestandsnaam > met waarden die overeenkomen met uw ontwikkelomgeving:

ActivePresentation.SaveAs "< station >: \users\ < gebruikersnaam > \desktop\ < bestandsnaam > .htm", ppSaveAsHTML, msoFalse