Hoe maak je een Website in Dreamweaver

Hoe maak je een Website in Dreamweaver


Websites die zijn gemaakt in Dreamweaver kunnen worden aangepast voor persoonlijk of zakelijk gebruik. Dreamweaver biedt een gecombineerde HTML-bewerkingen en WYSIWYG bewerken base dat is begrijpelijk voor zelfs de VN ervaren webeditor te gebruiken. Met behulp van de meegeleverde tools, kunnen effectieve en websites worden gemaakt snel.

Instructies

1

Open Dreamweaver en maak een nieuwe HTML-bestand. Klik ergens op de lege pagina, dan aan de onderkant van het scherm, klik op "Pagina-Eigenschappen", dan de achtergrondkleur van de pagina wijzigen.

2

Klik op de "Laag" optie in de sectie "Lay-outobjecten" in het bestandsmenu. Hiermee maakt u een nieuwe ontwerp-laag. Sleep de laag om te maken de grens van de navigatiebalk.

3

Selecteer de grenzen van de nieuwe laag. Klik op de knop die eruit als een klein potlood aan de rechterkant van uw scherm ziet. Hiermee opent u het optiemenu CSS. Hier kunt u een rand en achtergrond kleur voor de laag kiezen. Kies kleuren die goed met je achtergrondkleur werken.

4

Dubbelklik op de laag en typ in alle van uw website navigatieknoppen. Zodra u dit hebt gedaan, selecteert u elk een, en typ vervolgens de .html die aan het in het vak "Link" aan de onderkant van de pagina moet worden gekoppeld.

5

Maak een nieuwe laag voor de platte tekst, logo vak, en auteursrecht vak, en hetzelfde proces van laag creatie, rand en een opvulling kunt ontwerpen dat ze.

6

Sla het bestand als "template.html" Zodra u uw logo ingevoegd en maakte een auteursrecht bar. Dit bestand gebruiken om het maken van alle andere pagina's in uw website. Afbeeldingen en tekst in het vak inhoud desgewenst voor elke verschillende pagina invoegen.

Tips & waarschuwingen

  • Neem de tijd maken van een zeer goede sjabloonpagina. Dit zal van invloed op hoe professionele uw website ziet er.
  • Gebruik altijd uw eigen werk bij het maken van publiceerbare inhoud.