Hoe maak je een Website Gemeenschap onderwijs klasse in de Twin Cities

Hoe maak je een Website Gemeenschap onderwijs klasse in de Twin Cities


De Twin Cities bestaat uit de steden van Minneapolis en Saint Paul in Minnesota. Minneapolis is de grootste van de twee, en Saint Paul is de hoofdstad van de staat. Beide steden bieden onderwijsfaciliteiten van vele soorten, waarvan sommige Gemeenschap aanbod gesponsord door de Universiteit omvatten van Minnesota. Als twee groeiende, moderne steden, is een website Gemeenschap onderwijs klasse maken in de Twin Cities een haalbaar en levensvatbare activiteit.

Instructies

1

Bestuderen hoe maak je een website ontwerp klasse op de klasse van het niveau van de Gemeenschap te ontwerpen van de website Gemeenschap klasse curriculum. Beginnen met basis websiteontwerp dat intensieve studie van eenvoudige HTML, tags, opmaak, tabellen en andere kenmerken bevat. Aspecten zoals lay-out, kleurenschema's, afbeeldingen en leesbaarheid omvatten. Omvatten wat een goede webpagina bestaat uit, zoals web inhoud bewerken, structuur en stijl, inhoud en leesbaarheid. Bespreken hoe hyperlinks en browser problemen in het spel komen. Maak een sectie voor Javascript, windows en kleverige inhoud. Ontwerp en voorbeelden van elk aspect.

2

Blijven de klasse curriculum design en bereiden een sectie voor een cursus over marketing en hoe ontwerp deze inspanningen zal beïnvloeden. Bijvoorbeeld, overweeg hoe navigatie branding consistentie kan beïnvloeden. Omvatten toegankelijkheid en bruikbaarheid. Website promotie technieken gebruiken voor het optimaliseren van webpagina's, zoekmachines, metatags en codering zoals het gebruik van online persberichten. Omvatten web publishing instructies over hoe om te uploaden van de website naar het Internet zodra deze is voltooid. Een sectie toevoegen op herziening en actualisering van de website.

3

Neem contact op met de stad van Minneapolis Gemeenschap onderwijs faciliteit website bij de communautaire programma's en Services verbinding: http://commed.mpls.k12.mn.us/Community_Programs.html. Klik op "Online faciliteiten Reservations" of ga naar de link systeem van de restaurantreserve van de voorzieningen van Minneapolis openbare scholen https://ebooking.mpls.k12.mn.us/. Omvatten alle relevante informatie die zal worden herzien en verzonden naar de gevraagde school voor gebruik. Dienen de toepassing online ten minste 10 werkdagen vóór de datum die u wenst te gebruiken van de faciliteit. U kunt verwachten om te horen terug binnen ongeveer een week tijd per e-mail met informatie over de afgifte van de vergunning.

4

Contact de directeur van Minneapolis communautaire onderwijs op 612-668-3939 of e-mail van [email protected] om informatie over het aanbieden van een website Gemeenschap onderwijs klasse in de Twin Cities-regio. Vragen over alle van de locaties en data beschikbaar, indien mogelijk.

5

Bezoek de website van de experimentele College (EXCO) van de Twin Cities. Registreer voor een nieuwe account. Bladeren het aanbod om een gevoel van wat er beschikbaar is. Een klasse of een workshop maken door de website aanwijzingen te volgen. Informatie over aankomende evenementen bij te wonen voor netwerken met andere aanbieders van klasse en studenten. Deze informatie gebruiken om het ontwerp van uw cursus. Bijwonen van de open huis reflectie en visioning gebeurtenis om te bieden en feedback te krijgen, informatie delen en meer informatie over het verbeteren van de projecten in uw klassen.

Tips & waarschuwingen

  • Tech netwerken evenementen in de Twin Cities regelmatig te vinden van nieuwe kansen op waar u website gemeenschap klassen hosten kunt bijwonen.
  • Vrijwilligers en ondersteuning van lokale gemeenschap activiteiten om te netwerken en vinden van nieuwe studenten.
  • Contact opnemen met de faciliteit voor status als u geen melding binnen een week tijd per e-mail met informatie over de afgifte van de vergunning ontvangt.
  • Zorg ervoor dat uw cursus ontwerp niet in strijd met een van van de organisatie van de communautaire richtlijnen.
  • Een advocaat te raadplegen als u van auteursrechtelijk beschermd materiaal gebruikmaakt.