Hoe maak je een Website geen kosten

Er zijn vele opties beschikbaar voor het maken van een no-kosten website. Echter, voor gebruiksgemak, niets verslaat Weebly, is een no-kosten website host waar kunt u een gratis site die wordt ondersteund door advertenties op uw pagina door het web-hosting bedrijf geplaatst. U kunt kiezen uit een verscheidenheid van ontwerpen voor uw site en gemakkelijk tekst, foto's en andere inhoud aan de pagina toevoegen gewoon door te klikken op uw keuzes of door te slepen en ze neerzet in uw pagina. Aanmelden is eenvoudig en vereist geen u uit een heleboel persoonlijke informatie te geven.

Instructies

Hoe maak je een No-kosten Website

1

Open uw browser en ga naar http://www.weebly.com. Typ in het vak dat zegt "Sign Up", in een gebruikersnaam en wachtwoord die u gebruiken willen zou, samen met uw e-mailadres. Als u uw gewenste gebruikersnaam typt, krijgt u een melding of die naam beschikbaar is. U moet een naam die niet is gebruikt door iemand anders kiezen. Schakel het selectievakje over het accepteren van de voorwaarden van de service en klik op de oranje knop welk says "aanmelden."

2

Een ander vak wordt weergegeven. Dit heet een "Captcha" en het is ontworpen om te controleren of dat u bent een mens in plaats van een computerprogramma. Typ de letters die u ziet in het tekstvak. Klik op de knop welk says "Sign Up" nogmaals.

3

Kies een titel voor uw nieuwe site en deze in het vak typen. Deze titel kan worden wat je wilt en zal verschijnen aan de bovenkant van uw eerste webpagina. Geen stress over het teveel, hoewel, aangezien u het later wijzigen kunt als u dat u wilt iets anders. Klik op de oranje knop welk says "Doorgaan."

4

Het volgende venster dat verschijnt krijgt u drie opties en u wordt gevraagd te kiezen hoe u wilt uw domein naam of website adres wilt weergeven. De enige vrije optie is optie A, dus klik in het vak en typ de naam die u in uw website-adres wilt. Dit moet uniek en verschilt van de naam die u eerder hebt gekozen. Het zal u vertellen als de naam die u hebt gekozen niet beschikbaar is. Klik op de oranje knop welk says "Doorgaan."

5

U ziet nu uw gloednieuwe website! De opties aan de bovenkant van de pagina kunnen worden gesleept door op hen te klikken en de muisknop ingedrukt te houden. Weebly heeft pop-richtingen om u te helpen met elke optie. Sleep de gewenste opties op de pagina en volg de aanwijzingen voor elk. Wanneer uw web-pagina zoals u wilt eruitziet, klik op de oranje "Publiceren" knop in de rechter bovenhoek van uw scherm. Hierdoor wordt uw pagina naar het internet worden gepubliceerd. Kunt u uw nieuwe site op het webadres, of "URL," weergegeven op het scherm "Gefeliciteerd".

Tips & waarschuwingen

  • Bij het kiezen van uw domeinnaam, proberen te houden het kort en simpel, omdat dit deel van uw website-URL of Internet-adres uitmaken zal. Het is veel gemakkelijker om anderen te vertellen hoe uw site te vinden als deze naam niet lang of ingewikkeld.
  • Wanneer u inhoud toevoegt aan uw pagina, altijd herinneren dat het nooit goed om te kopiĆ«ren en plakken inhoud van andermans website is. Deze inhoud is auteursrechtelijk beschermd en is eigendom van de persoon die eigenaar is van die site. Met een beetje concentratie zult u in staat om te komen met interessante inhoud voor uw pagina die is uniek aan jou.