Hoe maak je een Website ebusinessBedrijven zonder een online verkoop aanwezigheid in de markt van vandaag zijn in het belangrijkste nadeel. Elk jaar meer en meer consumenten wenden tot het web om aankopen te doen zowel kleine als grote. Het goede nieuws is dat het creëren van een e-business website niet langer alleen het domein van grote bedrijven met grote zakken en IT-afdelingen is.

Instructies

Hoe maak je een E-business Website

1

Het vinden van een web hosting provider. Optimaal, moet de webhost biedt de mogelijkheid om derdetoepassingen installeren op de webserver om de site ontwikkelingsproces te stroomlijnen. Gerenommeerde e-business hosting van dit type is beschikbaar voor zo weinig als $4 per maand met inbegrip van de domeinregistratie.

2

Kies een e-commerce pakket uit te voeren van de site. Er zijn vele opties beschikbaar, met inbegrip van open-source en commerciële pakketten. Onderzoek pakketten door andere ondernemers vragen wat ze gebruiken en wat functies een beroep op hen. Uw hosting bedrijf kan ook kunnen geven van inzicht op basis van uw specifieke bedrijfsbehoeften.

3

Installeer de e-commerce pakket met behulp van de webhost controle paneel software. Installatie omvat de configuratie van het veiligheids- en gegevens-beheerinstellingen voor de site.

4

Het ontwerp van de look en feel van de site. Afhankelijk van de e-commerce software zou dit zo eenvoudig als het kiezen van een vooraf gedefinieerde sjabloon en uw eigen logo uploaden.

5

Instellen van een account voor betaalverwerking. Ontvangst van de betaling van de klant is een essentieel onderdeel van online business. Veel kleine bedrijven kiezen voor betalingsdiensten zoals Google Checkout of PayPal om betalingen verwerken-web. Andere alternatieven ook bestaan en kunnen wenselijk zijn om de grotere opties.

6

Testen van de website voor functie en veiligheid. Ervoor te zorgen dat alles werkt zoals verwacht voor een e-business-website is de sleutel tot de klantervaring. Zodra voltooid, is de site klaar voor lancering.