Hoe maak je een Website dans

Hoe maak je een Website dans


De kunst van de dans kan worden gedefinieerd langs een breed spectrum van verkooppunten variërend van gevestigde en gedisciplineerde techniek tot zelfexpressie gratis-spirited. Een website gewijd aan alle dingen dans is een ideale locatie voor resources en informatie voor dansers op elk niveau: van de beginner tot de professional. Uw website kan ook worden gebruikt om te verbinden met andere dansers en het verkennen van de netwerken die zich binnen de Gemeenschap. Het volgende is een stapsgewijze handleiding voor het maken van een dans website.

Instructies

Hoe maak je een Website dans

1

Uw Focus te bepalen. Met een groot aantal stijlen en interpretaties van de dans, zou kunnen uw site worden zeer breed. Kiezen wat je wilt zeggen over dans zal uw taak gemakkelijker maken. Of u een stijl van dans zoals ballet of jazz of om een aspect van dans zoals geschiedenis of de beroemde artiesten selecteert, zorg ervoor dat u begint met een doordacht plan voor welke richting u zal gaan.

2

Informatie verzamelen. Zodra u hebt vastgesteld dat het doel van uw site, moet u uw onderzoek beginnen. U kunt een bezoek brengen aan lokale Dansstudios interview instructeurs of fotograferen van-session klassen. U kunt lezen over al het laatste nieuws in dans tijdschriften en komen met uw eigen artikelen publiceren. Wat u ook kiest om op te nemen moeten worden verzameld in categorieën van tekst, afbeeldingen, foto's en extra's voor integratie in uw site.

3

Maak uw startpagina. Uw startpagina is het belangrijkste brandpunt van uw website. Het is het scherm dat wordt weergegeven wanneer gebruikers op de URL (Uniform Resource Locator klikken). Dit scherm moet bevatten de titel van uw pagina en afbeeldingen van dansers of dans-gerelateerde objecten. Houd uw kleurenschema op doel met uw thema. Bijvoorbeeld, kan een ballet-site worden samengesteld uit gedempte pastels, terwijl een kraan site van basic wit en zwart profiteren zou. Een website over salsa dansen of de meringue zou goed met vet reds loskomen.

4

Maak uw Menu. Een website die meestal samengesteld uit meer dan alleen een introductiepagina bevat een menu van een soort. Het menu is een index die gebruikers naar de rest van uw site leidt. Uw menu kan pagina's over het volgende omvatten:
• Het laatste nieuws in de wereld van de dans
• Spotlight op een lokale of beroemde danseres
• Gebied Dansstudios
• Gebied dans outfitters
• Dans foto's die u hebt genomen
• Messageboards voor dansers
• Enquêtes en quizzen voor dansers
• Dans koopwaar die kan u wilt verkopen

5

Uw afbeeldingen toevoegen. Websites die bestaat uit tekst kan alleen glansloos weergegeven. Gebruik uw dans-thema in de opname van uw afbeeldingen. Bijvoorbeeld, kunnen uw menuknoppen kleine ballet slippers. Uw schuifbalk eruit zou kunnen zien een ballet barre. Zelfs uw frameranden mogelijk weergegeven als ballet linten. Zelfs als kunst niet uw forte, staat het Internet vol met gratis graphics voor het downloaden, mits u stemt ermee in om een link om het aansluiten van hun inspanningen.

6

Publiceren en onderhoud. Zodra u uw basis website hebt gemaakt en u op een van de vele aanbieders van de gastheer op het Internet hebt gepubliceerd, kunt u om verkeer naar uw site door het plaatsen van uw link op gebied Dansstudios. Zorg ervoor dat blijf up to date van de laatste dance-gerelateerde nieuws om verse en accuraat houden van uw site. Wijzigen van uw artikelen en foto's ten minste één keer per maand om ervoor te zorgen dat u uw lezers geven de meest relevante dansende middelen.

Tips & waarschuwingen

  • Persoonlijk proberen eventuele dans slijtage of apparatuur u adverteren om ervoor te zorgen dat u uw kijkers de beste informatie geven. Bieden een manier om contact met u opnemen via e-mail of bericht van bestuur, zodat kijkers kunnen vragen of opmerkingen maken. Veel hosting bedrijven bieden de mogelijkheid om te publiceren van uw site gratis, mits je het niet erg-derdereclame, die niets met dans, spatten op uw pagina's.
  • Zorg ervoor dat alle tekst wordt bewerkt voor grammatica, inhoud en geldigheid. Extra's zoals videoclips, audioclips of toepassingen moeten worden geëvalueerd om ervoor te zorgen dat ze zijn klein genoeg in grootte te worden ondersteund door uw host-server en gemakkelijk toegankelijk voor alle soorten computers. Zorg ervoor dat het verkrijgen van schriftelijke toestemming voor het gebruiken van alle foto's van de dansers u om ze te publiceren op uw site nemen.