Hoe maak je een webpagina monster

Hoe maak je een webpagina monster


Een webpagina van monster is een cut-down versie van een website die pronkt met het uiterlijk en de algemene inhoud van de volledige site. Monster webpagina's worden vaak gebruikt om te demonstreren de look en feel van een voorgestelde website of om dat een selectie van verschillende potentiële nieuwe zoekt naar een bestaande site. De gebruikte methoden voor het maken van een monster webpagina zijn vergelijkbaar met die voor het coderen van de website in zijn geheel.

Instructies

1

Beslissen of de webpagina afbeeldingen bevat; en zo ja, hoeveel. Voor websites die geen galerij monsters, moet het aantal afbeeldingen per pagina klein worden gehouden. Anders, de pagina krijgt overvol en lang duurt om te laden. Verzamelen van de beelden die u wilt gebruiken en ze opslaan in een map genaamd "Images".

2

Beslissen over de tekst zal u op de website van uw steekproef en welke lettertypen worden gebruikt voor het weergeven van de tekst. In het ideale geval slechts één of twee lettertypen zullen worden gebruikt op een website, met een gebruikt voor titels en kopteksten en de andere wordt gebruikt voor de hoofdtekst. Schik de tekst in bestanden, één voor elke steekproef pagina die u zal maken.

3

Beslissen over het uiterlijk van de website, met inbegrip van het kleurenschema en of kolommen bevat. Open uw websitesoftware voor websiteontwikkeling, zoals DreamWeaver, iWeb of zelfs Microsoft Word. Het regelen van uw tekst en afbeeldingen volgens uw algemene ontwerp. Wanneer u klaar bent, moet u de pagina opslaan in HTML-indeling, zodat het kan worden weergegeven in een webbrowser.