Hoe maak je een webpagina in Microsoft Word 2007

Het ontwerpen van een webpagina in Microsoft Word 2007 kunnen moeilijk of heel eenvoudig. Het is geheel aan de gebruiker. Als je goed bent in codering, kunt u uw eigen codes invoeren. Als u een complete beginner bent, kunt u de Web Wizard om u door het proces stap voor stap. De enige dingen die je hebt om te bieden zijn een domeinnaam en locatie. Binnen een uur, kan u een nieuwe web-pagina hebben.

Instructies

1

Microsoft Word 2007 openen en beginnen met het maken van uw pagina. Nadat u de Word-programma opent, klik op "Bestand" en kies "New". Dit krijgt u een lijst met keuzen. Kies "Web pagina." Op dit punt kunt u een sjabloon of de Wizard Web.

2

De basis van uw pagina maken. Als u de Wizard hebt gekozen, enkel de vragen beantwoorden zoals ze zijn aan u gepresenteerd. Afhankelijk van uw antwoorden, zullen nieuwe keuzes zich voordoen. U zal zitten kundig voor kiezen van kleuren, lettertypen, het aantal pagina's en de naam van de pagina. Wanneer dit proces is voltooid, hebt u het skelet van uw voltooide webpagina's, in wezen een volledig aangepaste sjabloon.

Als u de optie sjabloon hebt gekozen, zal u zitten kundig voor lettertypen, kleuren en achtergrond kiezen.

3

Persoonlijk tintje aan de pagina toevoegen. Nadat u het kader op zijn plaats hebt, kunt u uw eigen afbeeldingen, inhoud of zelfs geluid toevoegen.

4

Wanneer u hebt voltooid de pagina de gewenste, bewaart het aan uw computer of opslaan op de domeinhost en stel het voor Internet bekijken. Kies deze optie onder het menu Opslaan als u wilt opslaan op uw domein. Het zal vragen voor de specifieke locatie voor de bestandsoverdracht, en u zal moeten geven dat evenals het wachtwoord waarmee u toegang tot uw account.