Hoe maak je een webbrowser met Visual Basic

Visual Basic is Microsoft's vlaggenschip gebeurtenisgestuurde programmeertaal. Oudere versies van Visual Basic werden gebruikt voor het maken van programma's voor de programmeeromgeving COM; huidige versies van de taal zijn volledig geïntegreerd in de .NET-omgeving. Visual Basic heeft ingebouwde programmering modules waarmee programmeurs om te integreren grafische user interfaces in de meeste toepassingen. Met behulp van de onderdelen van de vooraf gedefinieerde gebruikersinterface programmacode wordt gekoppeld om gebruikersinteractie met de webbrowser kunt u een fundamentele webbrowser met Visual Basic.

Instructies

1

Download Visual Basic 2008 Express Edition (zie bronnen).

2

Start de computer opnieuw en open Visual Basic Express. 'Nieuwe Project,' dan 'Microsoft Internet Controls,' kiest in het Visual Basic-werkbalk en klik vervolgens op "Apply" en ten slotte klikt u op "Sluiten".

3

Kies het pictogram dat werd toegevoegd aan het venster Tools en teken een grote vierkant in de Visual Basic-formulier. Dit zal het weergavegebied voor webpagina's in de webbrowser die u samenstelt. Voeg vervolgens een tekst vak component door de component "Textbox" in de werkbalk te selecteren en te klikken bij de bovenkant van de vorm boven het vak dat u eerder hebt ingevoegd. Dit zal de Web adres tekstinvoergebied te plaatsen van uw webbrowser.

4

Vier knoppen op uw Web browser formulier invoegen: gaan, vooruit, terug en vernieuwen. Klik op elke knop en het label zodat deze overeenkomen met het doel ervan wijzigen. Bijvoorbeeld, de "Go" knop zal worden aangeduid met "CmdGo" om aan te geven het een opdrachtknop en het doel van de knop.

5

Dubbelklik op "Go" en vervolgens "terug" en voer de volgende code, die wordt weergegeven in de bijbehorende programmering dialoogvenster dat wordt weergegeven:

CmdGo
Private Sub cmdgo_Click()
WebBrowser1.Navigate (Text1.Text)
End Sub

CmdBack
Private Sub cmdback_Click()
WebBrowser1.GoBack
End Sub

6

Dubbelklik op "Forward" en vervolgens de belangrijkste website adres tekstveld en voer de volgende code, die wordt weergegeven in de bijbehorende programmering dialoogvenster dat wordt weergegeven:

CmdForward
Private Sub Cmdforward_Click()
WebBrowser1.GoForward
End Sub

Private Sub Form_Load()
WebBrowser1.Navigate ("http://www.demandstudios.com)"
End Sub

7

Dubbelklik op de webpagina weergavegebied van uw formulier en voeg de volgende code om webpagina's in uw Visual Basic-browser weer te geven:

Private Sub WebBrowser1_StatusTextChange(ByVal Text As String)
Text1.Text = (WebBrowser1.LocationURL)
Form1.Caption = (WebBrowser1.LocationName)
End Sub

8

Opslaan, uitvoeren en weergeven van uw nieuwe webbrowser van Visual Basic.