Hoe maak je een Web-pagina met geen facturering en geen betaling

Hoe maak je een Web-pagina met geen facturering en geen betaling


Er zijn verschillende opties op het Internet die u toestaan om het maken van een gepersonaliseerde webpagina zonder de noodzaak om geef factuurgegevens of elke aflost. De meeste van de websites die deze gratis dienstverlening bieden gratis domeinen en een verscheidenheid aan functies voor het beheren van inhoud, zoals video's, audio, tekst en afbeeldingen aan het doel van uw web-pagina. Afhankelijk van de site die u kiest, hangt de sjabloon ontwerpen en de mogelijkheid om uw web-pagina aanpassen. Hoewel sites zoals deze altijd u de mogelijkheid om te upgraden naar een betaald abonnement geven zal, kan u uw webpagina behouden als een gratis abonnement, volledig vrij van kosten.

Instructies

Gratis webpagina's maken

1

Start een web browser-applicatie (zoals Firefox, Safari, Internet Explorer of Netscape) en ga naar de website dat biedt gratis website services.such als Webs.com of Weebly.com (Zie de referenties sectie hieronder voor links naar andere opties).

2

Als een gebruiker zich aanmeldt en accepteer de terms of service, indien van toepassing. Afhankelijk van de site die u kiest, wordt u mogelijk gevraagd aan "Kies de Type van Website" wilt u eerst maken. Als dat zo is, selecteer het type uit het drop-down menu en klik op de "Get Started" knop om te beginnen het opstellingsproces.
Als u wordt gevraagd om te kiezen een type domein, kiest een "subdomein", aangezien dit gratis is. Als u de optie 'Registreer een domein' kiest, zal hierbij betalingen.

3

Volg het opstellingsproces zoals de site aangeeft. Vul de nodige persoonlijke informatie aan het instellen van uw account, met inbegrip van naam, wachtwoord, e-mailadres en de naam voor uw web-pagina.

4

beginnen met het maken van uw pagina door klikken en slepen van elementen in de hoofdtekst van uw web-pagina of door het selecteren van een thema sjabloon om te beginnen.

5

Inhoud toevoegen aan uw webpagina. Klik op de "Bio" secties met tekst en foto's of op de "Galerij" sectie afbeeldingen en video op te nemen. Als je je nodig voelt door te klikken op het tabblad "Edit Profile" of "Design" uw profiel bewerken.
De set-up proces hangt af van de site die u gebruikt om uw gratis web-pagina te maken.