Hoe maak je een voetnoot 1

Hoe maak je een voetnoot 1


Voetnoten bieden lezers ondersteunende documentatie over informatie in een paper, artikel, boek of schriftelijke werken. Een voetnoot invoegen in uw document met behulp van een tekstverwerkingsprogramma, zoals Microsoft Word 2010. Voetnoten toevoegen als u schrijf uw papier te vereenvoudigen het proces van het verstrekken van opmerkingen over het onderwerp van uw papier en referentiemateriaal noemen.

Instructies

1

Voer een voetnoot aan het eind van een zin waarin u informatie uit een bron attribuut of waarvoor u wilt bieden toegevoegde commentaar. Een voetnoot toevoegen op het tabblad Verwijzingen boven aan het Word-document.

2

Klik op de voetnoot invoegen knop aan de linkerkant van het boven- en dichtbij-ver van uw document. Schrijf de inhoud van de voetnoot op het gebied van de voetnoot waar de cursor standaard.

3

Dubbelklik op het gebied van de voetnoot aan het eind van de vermelding. Blijven schrijven van de inhoud van uw papier. Herhaal dit proces voor elke vermelding in voetnoot.

4

Wijzigingen wilt aanbrengen in een voetnoot, klikt u eerst op de kleine pijl in de rechterbenedenhoek van de sectie van de voetnoten van het tabblad referenties.

Tips & waarschuwingen

  • Microsoft Word worden de voetnoten in chronologische volgorde automatisch genummerd.
  • De meest voorkomende stijl van voetnoten zijn van de moderne vereniging van de taal. Ga naar http://owl.english.purdue.edu/owl/resource/747/04/ voor meer informatie over MLA stijl.