Hoe maak je een Visual Basic-Project met behulp van de naam van het ProjectOm een Visual Basic-project met behulp van de naam van het project, moet u eerst een ontwikkelaar van Visual Basic-omgeving op uw PC geïnstalleerd. Visual Basic Express is een gratis te downloaden vanaf de website van Microsoft krijgt u alle het vermogen dat u wilt maken van de eenvoudige, flexibele softwaretoepassingen. De volledige Visual Studio.NET-pakket bevat een programmeur met volledige mogelijkheden voor grotere en meer complexe programma's. Om een Visual Basic-project met behulp van de projectnaam, u gewoon een nieuw project te maken en geef deze de naam wat je wilt. De naam van het project zal over dragen aan al haar core-bestanden.

Instructies

1

Open uw ontwikkelaar-omgeving.

2

Klik op "Project" naast "Create" in de hogere linkerhoek van het middelste deelvenster.

3

Kies "Windows Form Application" uit de beschikbare keuzen. Hiermee maakt u een leeg formulier, zodat u kunt tekstvakken, labels en andere items die u wellicht.

4

Typ de naam van het bestand in het vak "Naam". Dit wordt de project naam Visual Basic verwijzingen in de oprichting van het project. De naam van uw project alle tekens mogen niet in als "?" "/" "." en anderen. Als u alle tekens die niet zijn toegestaan plaatst, krijgt u een foutbericht waarin wordt weergegeven wat u deed verkeerd, wanneer je op 'OK'. Het is OK om onderstrepingstekens zoals '_' en elk getal onder de naam van uw project. Er zijn geen beperkingen op lagere en hoofdletters. Druk op "OK" wanneer u klaar bent.

5

Beginnen met het opbouwen van uw formulier door het toevoegen van items uit de "gereedschapskist" als dit nodig is. Uw werk regelmatig opslaat door te klikken op "File" in de menubalk en vervolgens kiezen "Save All." De eerste keer die u dit doet, zal een doos opduiken waarin u te bevestigen van de locatie van het bestand. Visual Basic Express en Visual Studio.NET kiest een bestand "C: / / gebruikersnaam/documenten/projecten" pad standaard. U bent vrij om de Klik op "Bladeren" en sla uw project naar een andere locatie. Wanneer u tevreden bent, klikt u op "Opslaan".

6

Dubbelklik op een van de items die u aan uw formulier toegang tot de codepagina toegevoegd. Toevoegen van alle benodigde code op de juiste locaties te maken van de functie van uw toepassing correct.

7

Druk op de "F5"-toets op uw toetsenbord om uw toepassing te beginnen met het testen van het uitvoert. Corrigeer eventuele fouten in uw code. Voortdurend uw werk op te slaan.

8

Sluit uw ontwikkelaar-omgeving als u klaar bent.

Tips & waarschuwingen

  • Kies de naam van een project waaraan u zal zitten kundig voor later het herkennen van uw project. Als u al uw projecten aangeduid als de standaard "WindowsFormApplication1" of "WindowsFormApplication2" en zo verder laat, kan je niet onderscheid kunnen maken tussen uw projecten later zonder openen van het project zijn. In plaats daarvan de naam van uw projecten door cliënt naam of functie van de toepassing of beide. Bijvoorbeeld, onderscheid "SmithProject09" of "SmithsGradeBook09" meer van wat het project inhoudt dan de standaardnamen voor het project.
  • Hernoem niet uw bestandsnaam nadat u uw project, in eerste instantie hebt opgeslagen als het tot verwarring, niet alleen voor uw ontwikkelaar-omgeving, maar ook voor iedereen die leiden kan wil handhaven of uw code later bijwerken. Als u de bestandsnaam wijzigt, moet u de naam van het project in elk bestand dat u hebt toegevoegd of dat is gemaakt tijdens het hele project wijzigen. Hoewel dit kan worden gedaan, is het niet raadzaam dat u dit doen, tenzij u een ervaren programmeur bent.