Hoe maak je een virtuele schoffel

Hoe maak je een virtuele schoffel


Als u uw eigen 3D-scènes maken, of zijn het maken van modellen die u weggeven of verkopen aan anderen, merkt u wellicht dat u op een gegeven moment moet om enkele rekwisieten voor een boerderij scène. De rekwisieten kunnen variëren van complexe degenen zoals dieren aan eenvoudige degenen zoals tools. Één type van hulpmiddel dat elke boer of tuinder moet hebben is een schoffel voor de sloop van de grond. Het proces voor het maken van een schoffel is heel simpel.

Instructies

1

Start de modeling-toepassing die u gebruikt. Ga naar de sectie "Primitieven" en klik op het pictogram "Cilinder" plaats een cilinder in de scene. In sommige toepassingen, de cilinder zal alleen verschijnen, maar in anderen hebt te slepen met de muis te maken van de cilinder in de weergave.

2

Klik in de "primitieven" te maken van een rechthoek. Stel het aantal divisies of segmenten in elke sectie tot ten minste 10 in de eigenschappen van het object. Gebruik de functies "Draaien" en "Move" om de rechthoek waar het blad van de schoffel zou moeten zijn.

3

Gebruik de "Schaal"-functie om de rechthoek de juiste grootte en de dikte van het mes.

4

Wijzigen naar de selectiemodus voor 'Point' en verplaats de punten op de rechthoek dichtstbijzijnde de cilinder dus het elkaar kruisen met de bodem van de cilinder.

5

Wijzigen naar de "Lijn" of "Edge" selectiemodus en verplaatsen van de lijnen op het blad te geven meer van een curve. Sla uw werk op.