Hoe maak je een virtuele film voor het Web

Hoe maak je een virtuele film voor het Web


Ik begon onlangs, onderzoek van de software die nodig is voor het maken van de Real Estate virtuele rondleidingen. Dit zijn de 360-graden films die u met uw muis kunt beheren. Er zijn vele opties om dit te doen. Sommige onroerend goederenbedrijven hebben zelfs de mogelijkheid om te laten maken van deze op hun sites. Ik zat te denken van het aanbieden van dit product met de mogelijkheid om de foto's als een service naar makelaars. Ik vond een Canadese bedrijf dat een gratis demo van hun product, afbeelding Assembler biedt. De complete versie kan variëren in prijs van $61 tot $199.

In dit artikel zal ik gebruik van de demo-versie en leiden u door één van hun voorbeelden. U kunt vervolgens de dezelfde demo downloaden en doorlopen hetzelfde voorbeeld zoals gebruikt in dit artikel. De demo-versie alleen kunt maken van virtuele films in grijswaarden; de volledige functie versie heeft kleur. In andere artikelen zal ik dit dezelfde software en anderen gebruik maken van virtuele tour voorbeelden voor onroerend goed. eHow hoeft nog niet de mogelijkheid om weer te geven van QuickTime VR-films, dus u moet deze oefening om te zien de resulterende film van uw werk te volgen.

Instructies

1Hoe maak je een virtuele film voor het Web


In dit geval selecteert u bestand en OPEN het Saint Paul Project selecteren in de map SAMPLES in de Panvue map op uw computer. Als u uw eigen foto's gebruiken wilt, nemen foto's van een kamer of de scène met de camera op een statief. Zonder kantelen van het statief, het gebied te pannen en nemen foto's over elke 45 graden. U kunt de overlapping van elk frame van de afbeelding met de software.

2Hoe maak je een virtuele film voor het Web


Nadat u de map hebt geopend, selecteer de bestanden die afbeeldingen en klik op toevoegen aan de lijst wilt toevoegen. Zorg ervoor dat u hen in de juiste volgorde zodat wanneer u pan de VR film met uw muis een logische verplaatsing door de scène zal tonen. Nadat u uw beelden hebt geselecteerd, klikt u op DONE.

3Hoe maak je een virtuele film voor het Web


Klik op het tabblad Opties de rendering waarden instellen voor uw VR film. U kunt de hoeveelheid mengen die is handig om de VR film lijken minder onrustig te maken. Moet u één of andere hoeveelheid mengen. Experimenteren met dit zal u helpen om te beslissen hoeveel. Zorg ervoor dat u 360-graden inpakpapier en automatisch bijsnijden voor dit voorbeeld klikt. Dit zal ervoor zorgen uw beelden correct line-up en verzekeren dat u een volledige 360 graden kunt pannen met de muis naar het hele gebied weer te geven.

4Hoe maak je een virtuele film voor het Web


Selecteer een definitie van de lens. Voor dit voorbeeld, het is al gebeurd en je moet gewoon klikken op ST. PAUL STREET voorbeeld en klik op OK. Als u bent het verstrekken van uw eigen afbeeldingen, selecteert u de definitie van de lens van uw lens. Als het niet vermeld is, maakt u een nieuwe definitie van de lens voor de lens die je gebruikt om de beelden te nemen.

5Hoe maak je een virtuele film voor het Web


Hier ziet u het panoramische beeld die in een apart venster pop omhooggaand. Het is nu tijd om te compileren van uw film door te klikken op de RUN & FINALIZE tab. Selecteer de volledige uitvoering knop. Zodra u de film hebt gecompileerd, wordt de knop Opslaan actief zodat u uw VR film opslaan.

6

Geef uw film een naam en selecteer het tijdstip van film die u wilt, in dit geval een QuickTime VR film. Als u geen VR op QuickTime geïnstalleerd, zal u moeten doen om de afbeelding met de muis verplaatsen te kunnen. Zoals u ziet, dat kunt u alleen kiezen GRIJSWAARDEN als een weergave-optie omdat het een demo-versie. In de volledige versie hebt u vele kleuren met inbegrip van 24-bits en 1-bits opties.

Tips & waarschuwingen

  • Experimenteer met de verstrekte monsters voordat u uw eigen afbeeldingen.
  • Neem uw eigen beelden met een groothoeklens 45 graden tussenpozen acht beelden oplevert voor de afbeelding van een 360-graden.