Hoe maak je een vel inchecken

Hoe maak je een vel inchecken


Wanneer u het maken van een vel inchecken voor een evenement, moet u beslissen wat voor soort informatie u wenst te verzamelen. Als er voor een evenement met geregistreerde leden, wellicht u alleen namen en nummers van het lidmaatschap. Als u het voor een evenement met buitenstaanders, die u wilt verzamelen zo veel contact informatie mogelijk, zodat u kunt opnieuw verbinding maken met de persoon.

Instructies

1

Open een nieuwe tekstverwerking of spreadsheet-documenten. Een blad inchecken kun je met behulp van de tabelfunctie in een tekstverwerkingsprogramma of door het invullen van cellen in een spreadsheet-programma. De twee meest voorkomende programma's Word en Excel.

2

Bepalen hoeveel kolommen die u wilt hebben. Voor een laag getal als twee of drie kunt u een typische verticale lay-out voor de pagina. Voor een groter aantal kolommen, gebruiken de functie landschap mensen meer om ruimte te geven om te schrijven.

3

Label de hoofden van de kolom met de gegevens die u zoals naam, adres, website, telefoon- en e-mailadres wilt. Zorg ervoor dat u de kolommen breed genoeg is voor de informatie.

4

Vul in de eerste lijn volledig met uw gegevens of een verzonnen persoon als voorbeeld. Dit zal helpen anderen het formulier correct invullen.

5

Maak extra rijen naar beneden naar de onderkant van de pagina. Zelfs als u niet dat veel mensen verwacht, is het beter om extra spaties dan niet genoeg.

6

Meerdere exemplaren van het formulier om ervoor te zorgen dat je genoeg ruimte hebt voor alle deelnemers afdrukken.

Tips & waarschuwingen

  • Hebt u een volledig overzicht van gasten, u kunt in te vullen het blad alfabetisch zodat mensen niet hebben zal om te schrijven zo veel. Maak een doos naast elke naam voor de persoon om te controleren wanneer hij of zij komt. U kunt leeg laten geen informatie hoeft u niet over de gast en de aanvraag die hij of zij deze vult in bij het inchecken. Laat enkele lege regels voor onverwachte gasten.
  • Word en Excel hebben beide registratieblad sjablonen voor uw gemak. U kunt deze sjablonen downloaden van de website en pas ze aan uw evenement.
  • Wees bereid om mensen te vertellen hoe u van plan bent te gebruiken van de informatie die u aan het verzamelen zijn. Geef ze een manier om "opt out" van het ontvangen van e-mails of post.
  • Zorg ervoor dat zorgen voor privacy voor evenementen met spraakmakende gasten. Veel mensen kiezen informatie om privĂ© te houden, dus hebben een persoon horloge over het blad inchecken zal helpen verminderen pilfering van persoonlijke informatie.