Hoe maak je een USB-Drive een brief permanent

Hoe maak je een USB-Drive een brief permanent


USB-drives kunnen u gemakkelijk uitbreiden de opslag beschikbaar is op uw computer, ongeacht de grootte of de capaciteit van de schijf. USB-drives kunt u voor dagelijkse opslagbehoeften of back-ups en archivering opslag. Als u het station puur voor opslag, de stationsletter is automatisch toegewezen door Windows zelden een probleem is, maar als u het station hebt gebruikt om op te slaan van programma's, de stationsletter hetzelfde moet blijven dus Windows vindt de programmabestanden. Handmatig een vaste stationsletter toewijzen aan een USB-schijf met het hulpprogramma Schijfbeheer van Windows.

Instructies

1

Sluit de USB-drive aan op een open USB-poort op uw computer. De toer annuleerteken zitten een full-size USB drive, een draagbare USB-schijf of een USB-flashstation.

2

Houd de "Windows"-toets op uw toetsenbord en druk op de "R" toets om het "Run" te openen. Typ "diskmgmt.msc" en druk op "Enter".

3

Met de rechtermuisknop op de USB-drive die u wilt toewijzen een permanente toer zendbrief voor. Klik op "Change Drive Letter en paden" in het contextmenu dat verschijnt.

4

Klik op "Wijzigen". Klik op de "Een toewijzen voor de volgende Drive-Letter" radio knop en kies een stationsletter in het drop-down menu. U kunt de huidige stationsletter aan het station toewijzen of kies een andere stationsletter in de lijst. De lijst zal tonen alle stationsaanduidingen die nog niet in gebruik.

5

Klik op 'OK'. Klik op "Ja" in het bevestigingsvenster. Het hulpprogramma Schijfbeheer zal de bestaande stationsletter te verwijderen van de schijf, dan de nieuwe stationsletter toewijzen. Deze stationsletter zal permanent worden toegewezen aan die fysieke schijf, tenzij u het opnieuw wijzigt.

Tips & waarschuwingen

  • De "Een toewijzen voor de volgende Drive-Letter" drop-down lijst geeft alle stationsaanduidingen die u kunt kiezen. U kunt niet kiezen een stationsletter al in gebruik.
  • U kunt de stationsletter voor een station/opstartpartitie of systeem schijf/partitie niet wijzigen.