Hoe maak je een Umlaut in Outlook

Umlauten, die markeringen over klinkers die duiden op een verschillende klinker kwaliteit, worden meestal in Germaanse talen gebruikt. De uitdrukking "danke schön", of dank u veel, neemt een ander geluid in Duits dan in het Engels vanwege dat zodat "o". Terwijl umlauten kunnen vervangen worden bij het schrijven van de letters op een Engels toetsenbord door een "e" toe te voegen na de letter (danke schön), het is vaak meer wenselijk ALT codes te gebruiken of te knippen en plakken van de zodat brief om de juistheid van het woord.

Instructies

1

Outlook start. Schrijf uw e-mail zonder de zodat letters op het eerste. Zorg ervoor dat u Let op de woorden moeten brieven vervangen zodat je niet vergeet. U kunt dit doen door de woorden markeren of brengen ze vetgedrukt of hoofdletters.

2

De Alt-codes voor zodat letters leren. Terwijl u de Alt-toets ingedrukt houdt, gebruikt u uw cijferpaneel 0 en een drie-cijferige nummer in te voeren. Bijvoorbeeld, "Alt" en "0132" zal leiden tot een "ä" en "Alt" en "0129" ontstaat een "ü."

3

Een symbool invoegen. Klik op Outlook "Invoegen" menu en klik op "Symbool." Blader door het symbool tabblad totdat u de zodat brieven die u zoekt. Dubbelklik op om het symbool te selecteren.

4

Kopiëren en plakken zodat brieven van het Web. Als u een moeilijke tijd vinden van de juiste Alt-code of het symbool ondervindt, zoekt Duitse websites vind je de exacte letter die u zoekt.