Hoe maak je een tweeledige horizontale Menu

Het .net kader kunt u snel maken grafische gebruikersinterfaces voor een verscheidenheid van web- en desktop applicaties. Het kader bestaat uit vele hulpmiddelen die u toelaten om gegevens visueel weergeven. Bijvoorbeeld, kunt u het "MenuStrip"-besturingselement gegevens weergeven in een multi-tiered horizontale menu. Dit kan worden gebruikt om het maken van een effectieve navigatiemenu voor websites en desktop applicaties. De bovenlaag van de "MenuStrip" de belangrijkste categorie├źn van sub-pagina's worden weergegeven, en elke laag eronder de sub categorie├źn van elke sub pagina weergegeven. U kunt een twee-voudige "MenuStrip" maken in minuten zonder enige programmering ervaring.

Instructies

1

Visuele Studio 2010 openen door te klikken op het pictogram van het programma. Wanneer het wordt geladen, selecteert u "bestand/Nieuw/Project" en klik op "Visual C# / Windows Forms-toepassing". Een nieuw Windows Form Application-project wordt gemaakt, en een lege Windows-formulier wordt weergegeven in het venster van de belangrijkste editor.

2

Ga naar het paneel "Gereedschapskist", waarvan is vastgesteld dat het recht van de belangrijkste editor. Klik op alle programma's die compatibel met de Windows-formulier zijn weergeven.

3

Ga naar het besturingselement "MenuStrip". Klik en sleep het naar uw Windows-formulier. Een lege "MenuStrip" wordt weergegeven wanneer u de muistoets loslaat, met de tekst "Type hier" in het eerste vak op de bovenlaag.

4

Het eerste item aan de bovenlaag toevoegen door het schrijven van sommige beschrijvende tekst in het vak met label 'Typ hier'. Deze tekst moet de tweede laag lijst van menu-items beschrijven. Voor een website, zou dit de "Home", of "Blog," of "Contact". Terwijl u typt, wordt automatisch een tweede niveau weergegeven onder het vak.

5

Items toevoegen aan het tweede niveau onder het eerste item in de bovenlaag. Terwijl u typt, verschijnen twee vakken onder en rechts van de tweede laag-item. Beschrijvende tekst voor de tweede laag artikelen schrijven, en alleen tekst toevoegen aan het vak aan de rechterkant van het tweede niveau. Dit zorgt ervoor dat u een twee-voudige horizontale menu samenstellen.

6

Herhaal de vorige twee stappen voor alle items die u wilt toevoegen aan uw toepassing.

7

Druk op de groene "Play" knop om uw programma te gebruiken. Een Windows-formulier wordt weergegeven. Het heeft een horizontale menu met een enkele laag van items. Klik op een willekeurig item uit te breiden van het tweede niveau.