Hoe maak je een tweede leven groepWanneer u een Second Life-account maakt, wordt u gegeven een virtuele avatar. Uw virtuele avatar wordt een ingezetene die u gebruiken kunt om te communiceren met andere bewoners en locaties binnenkant van Second Life Second Life. Een van de meest populaire manieren voor het delen van informatie in Second Life is door middel van een groep. Een groep van Second Life is een platform gebruikt om specifieke informatie naar een grote groep van bewoners en Second Life locaties tegelijk te communiceren.

Instructies

1

Onderteken omhoog met Second Life en maak uw account aan virtuele wereld. U kunt zich aanmelden op de officiële website van Second Life of met een website van derden zoals de Phoenix-website. U moet een e-mailadres uw Second Life-account aan te maken.

2

Plaats een vorm van betaling op de rekening van uw Second Life. Tweede leven groepen kosten Lindens maken: Second Life valuta die u online op de officiële website van Second Life kopen kunt. Lindens kun je kopen met uw credit card, debitcard of Paypal-account die is gekoppeld aan uw account van Second Life.

3

Selecteer een logo of afbeelding voor uw groep van Second Life. Uw logo of afbeelding moet weerspiegelen wat uw groep gaat. U kunt foto's op uw computer opgeslagen, illustraties gebruiken of kopen van een royalty-vrije foto online op websites zoals iStock foto.

4

Selecteer een naam voor uw groep van Second Life. De naam van uw groep moet het algemene thema van uw fractie vertegenwoordigen.

5

Typ een korte beschrijving van uw groep met behulp van uw tekstverwerking of MAC pagina's. Bevatten informatie over uw groep en de groepsregels.

6

Log in op de virtuele wereld van Second Life met behulp van de naam en het wachtwoord van uw avatar.

7

Upload uw logo of foto naar uw voorraad binnenkant van Second Life. Selecteer 'File' van de bovenste werkbalk, dit zal het activeren van een vervolgkeuzelijst. Beweeg uw muis over de "Upload" uit de drop-down box en klik op "Image". Voor het uploaden van een afbeelding van de harde schijf van uw computer naar uw voorraad van Second Life kost $10 L Lindens.

8

Klik op 'Lokale Chat' op de werkbalk te openen van het communicatie-vak en klik op "Contact" te openen de optie van contacten. Klik op het tabblad "Groups" en klik op "Create" tab openen maken groep informatie op de optie van contacten.

9

Voer in het groepsvak informatie de gegevens over uw groep. Voer de naam van uw groep waar het zegt "Typ hier uw nieuwe groepsnaam." Van uw word-document of MAC's, uw groepsgegevens kopiëren en plak deze in de "Groep Handvest" sectie. Klik op de "groep Insignia" te openen uw voorraad van Second Life en selecteer uw groepsfoto of logo. Klik op uw groepsfoto of logo uit je inventaris die is opgeslagen in uw "Photo Album of Textures" in uw inventaris, en klikt u op "Selecteren" aan de afbeelding of het logo toevoegen aan de "groep Insignia."

10

Controleer de optie die u voor uw groep onder "Groep voorkeuren" in het informatievak wilt. Kies uit de opties: "Toon in zoeken," "Open inschrijving" en "Inschrijving vergoeding L$." Selecteer de drop-down box met in het groepsvak informatie als uw groep inhoud voor volwassenen of PG inhoud bevat. Klik op "Selecteren" om te betalen en activeren van uw nieuwe Second Life-groep; een L$ 100 Lindens afgetrokken worden van uw account van Second Life.

Tips & waarschuwingen

  • Onder "Groep Preferences", Vink het vakje "Show in zoeken." Hierdoor zal uw groep gemakkelijk terug te vinden wanneer een inwoner van Second Life zoekt wat uw groep biedt.
  • Vraag uw huidige tweede leven vrienden aan uw groep.
  • Titels maken voor leden van de groep en voor jezelf.
  • Lindens kopen voor uw account in-wereld Second Life
  • Als niemand binnen 48 uur wordt toevoegd aan uw groep, uw groep zal worden verwijderd en u zal niet zitten kundig gebruik van de naam die u hebt gekozen voor uw groep in de toekomst opnieuw.