Hoe maak je een totale controle MIDI-kaartNumark van MIDI instrument totale controle is toegewezen voor gebruik met de Numark Virtual DJ/Cue en muziek van de Native Instruments Traktor mixsoftware fabriek. Echter, zoals andere MIDI-instrumenten is het compatibel met een breed scala van muziekproductie en muziek mixen van programma's die MIDI mogelijkheden bieden. Gegeven van de totale controle van functies, waaronder een cross fader, jog wiel, lijn faders en diverse controle wijzerplaten, kunnen de hardware zijn nuttig voor het manipuleren van de besturingselementen van een aantal andere muzieksoftware met inbegrip van Ableton Live en Logic Pro.

Instructies

MIDI-mapping Total Control

1

Download de kaart van totale controle MIDI van Numark.com. Deze PDF bevat alle MIDI opmerking en CC getallen op de totale controle. Dit is essentieel om te weten bij het koppelen van verschillende programma's.

2

Zowel virtuele DJ/Cue en Traktor native ondersteuning bieden voor totale controle, zodat de gebruiker moet zitten kundig voor gewoon de controller aansluit op de computer via USB-kabel en start u deze met beide programma. Echter, als de gebruiker wenst te wijzigen hoe knoppen van de controller worden gebruikt, dit kan worden gedaan door te gaan naar het schakelen van de MIDI-mapping. In Virtual DJ/Cue dit kan worden gedaan door te gaan naar Configuratie > Remote en het overschakelen van de oorspronkelijke instelling van totale controle naar algemene MIDI-instellingen en vervolgens de controleur sleutels toe te wijzen aan ander programma functies. In Traktor die dit kan worden gedaan in het menu van de MIDI Interfaces, die wordt toegewezen hoofdfuncties ander programma functies.

3

Ableton Live is een populair programma voor DJ's en elektronische artiesten te gebruiken bij het uitvoeren van live en is aangepast aan vele MIDI-controllers. Terwijl Live geen ondersteuning voor totale controle biedt, kunnen de sleutels worden MIDI toegewezen door te klikken op MIDI/Sync voorkeuren en MIDI kaart modus door te drukken op de MIDI-schakelaar in de rechter bovenhoek voor programma's, klik op de programmafunctie die u wilt toewijzen aan die bepaalde toets en druk vervolgens op, u in of zet de totale Control-toets indien nodig.

4

Logic Pro is Apples vlaggenschip muziek productie programma, en ook live wordt gebruikt door sommige uitvoerders. Totale controle kunnen MIDI toegewezen in Logic Pro door de transformatie-venster te openen en te klikken op "Apply bewerkingen op geselecteerde gebeurtenissen" toewijzen van de functies van het programma aan de zeer belangrijke eigenschappen van de controller.

5

Propellerhead de reden software is populair onder muziekproducenten en kan worden gebruikt om live te spelen, ook. Reden is aangepast aan vele verschillende MIDI-controllers. Raadpleeg de handleiding voor de MIDI Controller grafiek om te zien welke soorten toetsen zijn beste toegewezen aan verschillende functies. Klik op Voorkeuren en het selecteren van toetsenborden en controle van de oppervlakten in de drop-down lijst. Selecteer "Andere" voor het invoerapparaat MIDI en beginnen met het selecteren van programma functies voor totale controle belangrijke functies.

Tips & waarschuwingen

  • Als de totale controle niet werken of slechts is gedeeltelijk werken met het programma u hebt toegewezen voor controle om ervoor te zorgen dat u alle van het programma MIDI toewijzing richtingen hebben gevolgd.