Hoe maak je een Toshiba Vergezicht Recovery schijf op CD

Hoe maak je een Toshiba Vergezicht Recovery schijf op CD


Net als vele andere recente computermodellen, kunnen sommige computers van Toshiba niet geleverd met een herstel-schijf. In plaats daarvan, alle informatie die nodig is om de computer te herstellen in het geval van een ernstig probleem wordt opgeslagen op een gebied van de harde schijf kan niet worden verwijderd zonder het gebruik van een speciale hulpprogramma. Worden deze verborgen herstelpartitie op de harde schijf kan niet gebruikt, echter als de harde schijf zelf mislukt. Om deze reden is het creëren van uw eigen recovery schijf een belangrijke veiligheidsmaatregel. Met een recovery schijf beschikbaar, kunt u uw computer herstellen naar zijn oorspronkelijke staat zelfs als de hardware zelf is mislukt. Gebruik de Toshiba Recovery Disc Creator te branden van een venster Vergezicht recovery schijf na het kopen van een Toshiba computer.

Instructies

1

Klik op de "Start"-knop (Windows orb) en typ "terugwinning" in het zoekvak onder aan het menu Start. Als "Toshiba Recovery Disc Creator" wordt weergegeven in de zoekresultaten, is de recovery schijf schepper op uw computer geïnstalleerd. Klik op het en gaat u verder met stap 5. Als het niet wordt weergegeven, gaat u verder met stap 2.

2

De Toshiba Recovery Disc Creator voor Windows Vista downloaden via de link in het gedeelte 'Informatie' van dit artikel. Start "app_recovery_disc_creator_launcher_27726A" om te beginnen met het installeren van de schijf schepper.

3

Klik op de "Setup" knop. Toshiba scherm zeggend "Please wait" wordt getoond. Herstarten uw computer wanneer souffleur door de software.

4

Dubbel klik op de "TOSHIBA Application Installer"-pictogram op het bureaublad nadat de computer opnieuw is opgestart. Als alternatief, als er een probleem met dit icoon, klik op de knop "Start", en klik op 'Computer'. Ga naar "C:," "Program Files," "Toshiba" en "Toshiba Recovery Disc Creator" en dubbel klik op "TRDCLcher.exe."

5

Plaats een lege schijf en volg de aanwijzingen om de herstel-CD te branden.

Tips & waarschuwingen

  • Mocht uw computer niet, herstellen met behulp van de recovery-schijf die u hebt gemaakt. Zet de computer aan met de schijf ingevoegd, en houd de F12-toets op het toetsenbord. Selecteer de menuoptie te starten vanaf de CD of DVD-station. Merk op dat het proces van het gebruik van de Toshiba Recovery schijf zal alle gegevens opgeslagen op de computer wissen, dus gebruik het alleen als laatste redmiddel bij het oplossen van een computerprobleem.