Hoe maak je een tijdlijn in Microsoft Word

Hoewel programma's zoals Adobe InDesign of Quark Xpress behoren tot de beste programma's gebruiken om tijdlijnen te maken, is er geen reden waarom een persoon hoeft te kopen van deze programma's om een aantrekkelijke en effectieve tijdlijn maken. Het feit is, kunt u een tijdlijn met Microsoft Word dat zal kijken schoon en professionele door een paar korte stappen te volgen.

Instructies

1

Open Microsoft Word door te klikken op het pictogram op het bureaublad of door te navigeren naar het pictogram op de "Start"-menu. Na het het programma openen, navigeer naar de "File" menu op de werkbalk van Microsoft Word op de linker bovenhoek van het scherm. Klik op "Pagina-instelling" en de pagina omzetten in een "landschap" lay-out. Dit zal de pagina 90 graden flip en meer horizontale ruimte voor de items op de tijdlijn.

2

Ga naar het menu "Beeld", die gelegen aan het einde van de werkbalk is. Wanneer het drop-down menu opent, klik op "Werkbalken" en vervolgens "Drawing'. Hiermee opent u de werkbalk "Tekenen" in een apart deelvenster op de pagina.

3

De balk voor de tijdlijn maken door te klikken op de "rechthoek" op de werkbalk Tekenen. Verplaats de aanwijzer naar de linkerkant van de pagina, ergens over halverwege. Klik en sleep de aanwijzer van de ene kant van het scherm naar de volgende. Houd de rechthoek dun.

4

De rechthoek de juiste kleur maken door te klikken op de "vulkleur"-pictogram op de werkbalk. Een selectie van kleuren wordt weergegeven in een nieuw deelvenster van het venster. Selecteer de kleur die u de tijdlijn om te worden wilt door erop te klikken.

5

Markeringen op de tijdlijn door te klikken op de "lijn" op de werkbalk Tekenen. Overweeg hoeveel gebeurtenissen wordt aangeboden op de tijdlijn en tekenen dat aantal verticale lijnen vanuit de rechthoek doos op het scherm. De verticale lijnen worden afgewisseld door het plaatsen van elke andere regel onder de tijdlijn.

6

Tekst toevoegen aan de tijdlijn door op de "Tekstvak" knop op de werkbalk te klikken. Klik en sleep een vakje aan het einde van de verticale lijn die die het verst van de rechthoek in het midden van de pagina.

7

Het evenement van het jaar en typ in het tekstvak dat is gemaakt. Voor de beste resultaten om te onderscheiden van het jaar van de andere tekst, Markeer van het jaar en selecteer "Ctrl + B" deze tekst vet maken.

8

Blijven vakken toevoegen aan elke latere verticale lijn uitsteken van de tijdlijn.

Tips & waarschuwingen

  • Afbeeldingen invoegen in de tijdlijn navigeren naar het "Invoegen" menu en selecteer "Afbeelding." Na het selecteren van een afbeelding, kunt u verplaatsen en het op de pagina re-spanwijdte.
  • Laat niet de regels rond de tekstvakken zichtbaar. U kunt ervoor zorgen dat de regels zijn niet zichtbaar op het tekstvak door te klikken op "No Line" op de "lijnkleur"-tool.