Hoe maak je een tekst veld standaard op 0 In Java

Tekstvelden zijn dozen op toepassingen, websites en formulieren die u kunnen weergeven en tekst aanvaarden. Ze worden vaak gebruikt op webapplicaties om gebruikersgegevens, zoals een gebruikersnaam en wachtwoord. De Java-programmeertaal bevat tekstvelden als onderdeel van de Swing-bibliotheek. Wanneer u een tekstveld gebruikt, kan u wilt maken van een eerste, of standaard, waarde. Dit kan worden bereikt door het instellen van de standaardwaarde direct na het maken van het tekstveld.

Instructies

1

De NetBeans-toepassing laden door op het pictogram ervan te klikken. Selecteer "Bestand/Nieuw Project" uit het menu aan de bovenkant van de toepassing en kies "Java Desktop applicatie." Een leeg formulier wordt weergegeven in het hoofdvenster met een toolbox aan de rechterkant van het.

2

Klik-en-belemmering de tool "tekstveld" vanuit de werkset naar het lege formulier. Laat de muisknop los om het tekstveld te plaatsen.

3

Klik met de rechtermuisknop op het veld en selecteer het menu van de context van de eigenschappen. Een eigenschappenpagina opent en worden alle eigenschappen van het tekstveld weergegeven.

4

Zoek "Tekst" in de eigenschappenpagina. Het is ongeveer halverwege de pagina naar beneden.

5

Klik op het vak aan de rechterkant van de eigenschap "Text". Voer het getal "0" als u wilt instellen van de standaardtekst van het tekstveld weergegeven.

6

Druk op "F6" voor het uitvoeren van het programma. Een venster verschijnt met een enkel tekstveld waarin het getal 0.