Hoe maak je een teken van Fahrenheit in Excel

Hoe maak je een teken van Fahrenheit in Excel


Microsoft Excel geeft u opties voor databases van alle soorten, van begrotingen op mailing lists enquête resultaten. Te weten een paar trucjes van het toetsenbord kunt maken het werk u in Excel gaat sneller en nog professionelere uitstraling. Het symbool voor graden (°) kunnen een moeilijk te vinden, maar een handig een om te weten. Een opeenvolging van knoppen of een exemplaar-deeg truc vereenvoudigt het proces en kunt u snel en gemakkelijk te voorkomen dat het schrijven van "graden" of komen met geïmproviseerde symbolen.

Instructies

Het toetsenbord gebruiken voor het genereren van het symbool

1

Klik op een invoegpositie (zet uw cursor waar je wilt het gradenteken en dubbelklik met je muis).

2

De "alt" toets aan weerszijden van de spatiebalk ingedrukt.

3

Gebruik de cijfertoetsen, de groep van cijfertoetsen meestal aan de rechterkant van het toetsenbord die zijn gerangschikt in een rechthoek, de "alt" toets ingedrukt "0176" typt. Gebruik de cijfertoetsen niet aan de bovenkant van het toetsenbord.

Dit moet leiden tot een graden symbool. Als dit niet het geval is, probeert u een van de andere twee opties hieronder.

Voeg het symbool uit een Excel-Menu

4

Klik op een invoegpositie waar u het symbool te gaan. Als uw toetsenbord geen numeriek toetsenblok heeft kunt u nog steeds het gradenteken invoegen.

5

Klik op het tabblad "Invoegen" aan de bovenkant van het scherm van Excel. Klik op "Symbool" aan het einde van de rij knoppen.

6

Zorg ervoor dat het tabblad "Symbolen" is geselecteerd in het venster dat verschijnt. Selecteer "Wingdings" uit het drop-down-lettertypemenu.

7

Scroll naar beneden totdat u een symbool dat lijkt op de mate symbol. Selecteer het en klik op 'Insert' aan de onderkant van het scherm.

8

Selecteer het symbool dat wordt weergegeven waar u de invoegpositie plaatst. Selecteer het tabblad "Start" op de bovenkant van het scherm. Lettertype grootte venster kunt aanpassen van de afbeelding aan de grootte u het wilt. Klik op het vak aan de onderkant van het vak "Lettertype"; Dit opent een nieuw venster met meer opties voor het lettertype. Vink het vakje naast "superscript". Hierdoor wordt het symbool te bewegen in de buurt van de bovenkant van het teken is het volgende aan, in de manier waarop de Fahrenheit symbool wordt normaal gesproken weergegeven.

Kopieer en plak het symbool dan de overige tekst

9

Een kopie van de Fahrenheit symbool in sommige tekst online zoeken. Selecteer het symbool.

10

Druk op ofwel de "control" en de "c" op hetzelfde moment, of klik met de rechtermuisknop en selecteer "kopiëren" in het drop-down menu.

11

Plaats een invoegpositie waar u het symbool in de tekst.

12

Druk op de "control" en "v" op hetzelfde moment of klik met de rechtermuisknop en selecteer "plakken" uit het drop-down menu.